Sykkelutstyr - tester og guider til det beste utstyret

En sykkel består av mange deler som alle kan byttes til noe bedre og kulere. I tillegg kan sykkelopplevelsen optimaliseres ved å ha riktige hjelmer, sko og klær.

Syklister elsker utstyr, og helst bra utstyr. Men det finnes rikelig av dårlig utstyr på markedet også. Landevei sin jobb er å teste seg frem til det beste utstyret.

Det gjør vi gjennom grundige og ærlige tester av sykkelutstyr, og vi tester et bredt antall kategorier. Alt fra sykkelsko og sykkelpedaler til sykkelbriller og sykkelcomputer.

Sykkelhjelm er noe av det viktigste en syklist har. Hjelmen kan potensielt redde deg dersom du skulle falle stygt, samtidig som den er viktig for både fart og komfort.

Én wattmåler er blitt noe av det mest essensielle i enhver ambisiøs syklist sin hverdag. Med wattmålere kan vi måle treningen vår helt nøyaktig og det er superenkelt å spore progresjon (eller tilbakefall).

Ikke bare tester vi utstyr, men vi guider deg også gjennom alt fra lysstyrke på lykta di til hvordan du enkelt monterer piggdekk, samt gir deg siste nytt på utstyrsfronten.

annonse
Hvilke klær trenger jeg for å drive med landeveissykling?

Til landeveissykling trenger du noen spesialplagg for å gjøre sykkelopplevelsen best mulig. 

Ønsker du å sykle om høsten og vinteren er det lurt med noen ekstra spesialplagg. 

Hva er forskjellen på dyre og billige hjul?

Hjulene er de viktigste delene på en landeveissykkel. Det er ganske stor forskjell på dyre og rimelige hjul. Et par hjul til en racersykkel kan koste alt fra noen få tusen kroner og opp til 30 000 kroner. 

Hva er Kina-karbon?

Nesten alle karbonsykler lages i Kina eller Taiwan, men det er forskjell på produktene som produseres av store, kjente merker og små, ofte ukjente produsenter uten navn og kontaktinformasjon. Noen produkter er også rene forfalskninger.

Landevei.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalist: Knut Andreas Lone | Journalist: Henrik Alpers |

Tips oss: Send mail her!

Salgssjef Fri Flyt AS: Alexander Hagen