Strava - den ultimate treningsappen for syklister

Treningsappen Strava gjør det enkelt å direkte sammenligne deg selv med proffer og andre amatører, og forsøke å bli King eller Queen of mountain.

Strava er appen som enkelt lar deg sammenligne tidene dine med syklister verden over, inkludert proffene. Hvor langt unna er du Amir Goreshi, som syklet 196000 høydemeter i Grefsenkollen på en måned? Hvor langt bak Kamilla Olaussen eller Andreas Leknessund er du i Tryvann?

Eversting, altså å sykle samme bakke opp og ned til du har klatret 8849 høydemeter har blitt en populær aktivitet å notere på Strava for de aller ivrigste. Om du ikke er best, kan du kanskje bruke tiden din på å lage litt Stravakunst, som du kan lese mer om her? Strava er morsomt for alle, uansett nivå, du kan faktisk få premie for å være en lokal legende.

annonse
Hva er Strava?

Strava er en treningsapp for sykling, løping og andre kondisjonsidretter. Den lar deg enkelt sammenligne tidene dine med andre syklister.

Hva betyr Strava?

Strava er et amerikansk selskap, men navnet kommer faktisk fra det svenske ordet for å streve, altså «att sträva».

Hva er forskjellen på KOM og QOM?

KOM står for King of Mountain, og QOM står for Queen of Mountain. Det er kort forklart kjønnsdelingen som brukes på Strava.

Landevei.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalist: Knut Andreas Lone | Journalist: Henrik Alpers |

Tips oss: Send mail her!

Salgssjef Fri Flyt AS: Alexander Hagen