Sykkelklær - tester, nyheter og guider

Riktige sykkelklær gjør sykkelturen bedre. Landevei holder deg oppdatert på klesfronten og vi tester hva som er den beste sykkelbekledning slik at du kan velge riktig sykkeltøy. Les alt om sykkelbukser, sykkelhansker, sykkeljakker og mer her.

Å ha gode og fine sykkelklær handler på én side om identitet og synlighet. Hvem du er og hvor du kommer fra, men på den andre siden er også komfort og praktikalitet prekært.

Men det er stor forskjell i pris og kvalitet på klær, og derfor tester Landevei hvert eneste år store mengder sykkeltøy, slik at du skal kunne gjøre gode kjøp som forbruker - enten om du sykler landevei eller gravel eller begge deler.

Hvilke hansker som er de varmeste, hvilke regnjakker som holder deg tørr og hvilken sykkelbukse som er behageligst.

Er du fersk landeveissyklist og lurer på hva du trenger av klær? Da anbefaler vi deg å lese gjennom denne guiden til hvilke sykkelklær du trenger! Skal du sykle om vinteren bør du følge vår punkt-for-punkt guide til påkledning.

annonse
Hvilke klær trenger jeg for å drive med landeveissykling?

Ønsker du å drive med landeveissykling er det lurt å ha basisplaggene i orden. Her er en guide til de viktigste plaggene du trenger i garderoben. 

Trenger jeg spesielle klær for å sykle når det er kaldt?

Enten du ønsker å fortsett å sykle utover høsten, eller du også har tenkt å sykle gjennom vinteren finnes det mange fine plagg som gjør det mer behagelig å sykle i kaldt vær. 

Landevei.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalist: Knut Andreas Lone | Journalist: Henrik Alpers |

Tips oss: Send mail her!

Salgssjef Fri Flyt AS: Alexander Hagen