Proffsykling

Landevei.no er alltid oppdatert med siste nytt om proffsykling. Lurer du på hva som skjer med de norske proffene? Vi følger dem tett gjennom hele året!

Proffsesongen starter i Australia i januar, før det braker løs med vårklassikere i februar. Monumentene starter med Milano-Sanremo, før Flandern rundt og Paris-Roubaix avvikles. Og Tour de France, glem ikke Tour de France!

Det beste med sommerhalvåret er å sykle hele dagen, komme hjem og skru på Eurosport eller TV 2 og se på sykkelritt.

Landevei følger de største norske sykkelprofilene som Alexander Kristoff, Edvald Boasson-Hagen, Tobias Foss, Andreas Leknessund, Katrine Aalerud og Susanne Andersen tett, samt det norske profflaget Uno-X Mobility.

annonse
Når starter sykkelproffene sin sesong?

Proffsyklister starter å konkurrere i januar, og de første rittene går i Australia. Det første rittet av stor betydning på kalenderen er riktignok den belgiske vårklassikeren Omloop het Nieuwsblad, som går sent i februar.

Hva er det største og mest prestisjefylte sykkelrittet for proffer?

Det største og mest kjente sykkelrittet er helt klart Tour de France. Vinner du dette treukersrittet er du en legende. Om vi snakker om endagsritt er nok Flandern rundt det største du kan vinne, etterfulgt av verdensmesterskapet og Paris-Roubaix.

Landevei.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalist: Knut Andreas Lone | Journalist: Henrik Alpers |

Tips oss: Send mail her!

Salgssjef Fri Flyt AS: Alexander Hagen