På lørdag, den 4.april, inviteres alle ut på sykkeleventyr. Tenk på frisk luft, oppsøke nye veier, utfordre formen. Et lyspunkt i en ellers spesiell tid.

«SP» står for «Solo Prix,» for den store gevinsten er det du selv som får. Å legge ut på eventyr alene er å jakte de gode opplevelsene. Og de finner du garantert, selv om det kanskje kan bli krevende og hardt underveis.

Annonse

Dette er de to klassene du kan delta i:

Pro/A class: 7t+ (200-300 km)

B class: 4t+ (100-150 km)

Du lager selv rute og velger selv underlag. Zwift er lov.

Trek-wisconsin-ride5
VÅRLIG?: Om det er snø eller vår der du bor er det på tide med et sykkeleventyr. Dette er fra Trek Woods, Wisconsin. Foto: Jonas Orset

Blir du med?

Det er utrolig hyggelig om du blir med. Det inspirerer meg, og det inspirerer de andre deltakerne.

  1. Meld deg inn eventet: Eventur på Facebook
  2. Meld deg også inn på Strava: Green Cycling Strava Club

Selv om dette er en solotur så er det en sosial (medie) tur. Ved å utfordre andre, ved å dele ruter, bilder og dine forberedelser, hvordan det går underveis – for ikke å snakke om opplevelsen etterpå, så inspirerer vi hverandre. Derfor er det veldig bra om du deler på Facebook eller i andre sosiale nettverk. Husk #EventurSP.

Mange liker best å sykle sammen med andre, men jeg vil oppfordre deg til bruke denne dagen til å nettopp dra ut alene. Det gir en ny opplevelse, og er i tråd med rådene til Norges Cykleforbund.

lofoten grusvei
NYE VEIER: Å dra på sykkeleventyr leder deg til nye veier, som her ved Vågjebukta, Lofoten. Foto: Jonas Orset

Trykk på linken nedenfor, trykk "SKAL" og legg i vei på vårens vakreste eventyr.

VÅRENS VAKRESTE EVENTYR: Eventur SP by Green Cycling