Landevei har lang erfaring med testing av sykler, både landeveissykler og gravel-sykler/grussykler, og tester hvert år de nyeste modellene på markedet, og plukker ut de beste tilbudene for deg.

Landeveissykker, eller racersykkel, har det siste tiåret endret seg dramatisk. Fra å være utstyrt med mekaniske gir og bremser, kommer nå de aller fleste med skivebremser og i større og større grad med elektriske gir.

Rammene på syklene har også endret seg. Mange har nå en mer aerodynamisk profil, og det blir vanligere og vanligere at de har plass til brede dekk, slik at du kan bruke dem allsidig.

Det har også dukket opp en ny type sykler, som ikke er rene landeveissykler, men kan fint fungere som det, nemlig gravel-sykler, eller grussykler på norsk.

Sykling på grusveier i marka er nemlig blitt svært populært, og da ønsker man gjerne en sykkel som har lignende egenskaper, men tilbyr mer komfort og kontroll på grusen.

I testene våre finner du sykler fra Specialized, Cervélo, BMC, Canyon, Dare, Cannondale, Factor, Merida, Wilier, Ridley, Fara, Superior, Giant, Orbea, Argon18, Trek, Nakamura, White, Scott, GT og flere.