Til California reiser jeg for å sykle veldedighetseventet Saddleback Gran Fondo, som samler penger til Pediatric Cancer Research Foundation som jobber med forsking på barnekreft.

Annonse

Det er en lang reise til California, og totalt planlegger jeg en 11-dager lang tur gjennom de sør-vestlige statene. På veien vil jeg stoppe for å sykle, møte mennesker og høre deres historier.

Ruta jeg har valgt med bil - der det blir innlagte stopp med sykling underveis.

Det er en lang reise til California, og jeg planlegger å kjøre fra Dallas i Texas, via Oklahoma, til New Mexico, besøke Gran Canyon i Arizona, snidde meg innom Nevada før jeg ankommer Irvine i California.

På vei hjemover er det den sørlige ruten som gjelder. Den tar meg forbi Phoenix i Arizona, langs den meksikanske grensen til New Mexico. Så innom El Paso og kanskje har jeg tid og anledning til å forsøke å ta meg over grensen til Mexico.

El Paso er i Texas, men det er likevel et godt strekke til jeg atter om lenge er tilbake i Dallas. En lang og spennende reise, og jeg jakter ulikheter og fascinerende historier.

NYE BEKJENTSKAPER: Jeg liker å møte nye mennesker og lytte til deres historier. I fjor møtte jeg Marius Vincent, som jeg var pilot for. Foto: Privat.

Å møte mennesker og lytte til hva de har å si er en flott måte å dele budskapet om håpet. Jeg ønsker å dele oppdraget til Hope for Justice og at alle skal ha rett til frihet og håp. Hope er en organsiasjon der Oppdraget er å gi misbrukte barn og andre håpet tilbake, og sette en ende på moderne slaveri.

Gjennom de neste to ukene er målet å samle inn 3000 dollar, og jeg trenger din hjelp.

Jeg håper du kan tenke dere å bidra til å støtte innsatsen til Hope for Justice og at du vil dele reisen med andre.

Jeg kaller turen Hope Journey. For det er nettopp det det er. Sammen gir vi mennesker håpet tilbake.