Alexander Kristoff kan være på vei til Uno-X Pro Cycling

Alexander Kristoffs kontrakt med UAE Team Emirates går ut etter 2021-sesongen. Nå kan Uno-X Pro Cycling bli neste stoppested.

Sist oppdatert: 10. juni 2021 kl 09.57
TIL NORSK LAG: Alexander Kristoff kan være aktuell for Uno-X Pro Cycling. Foto: Cor Vos
TIL NORSK LAG: Alexander Kristoff kan være aktuell for Uno-X Pro Cycling. Foto: Cor Vos
Lesetid: 1 minutter

I et intervju med TV 2 legger sykkelsjef i Uno-X Pro Cycling, Jens Haugland, ikke skjul på at det norske laget har forhørt seg rundt mulighetene for å signere Alexander Kristoff til 2022-sesongen.

– Det er vår plikt å sjekke ut hva som er mulig å få til med historiens beste norske rytter - og hva han tenker om fremtiden. Alexander er en fantastisk syklist som hadde vært fantastisk å få på laget vårt, sier Haugland til TV 2.

Kristoff, som fyller 34 år i starten av juli, har syklet i WorldTour-laget UAE Team Emirates siden 2018-sesongen, og er inne i det siste året av kontrakten sin der.

– Vi undersøkte situasjonen og snakket med agenten til Kristoff. Dette er en del av kartleggingen til laget i forhold til hvilke ryttere som kan være aktuelle. Det er ikke noe mer spektakulært enn det, sier Uno-X-sjefen.

Kristoff bekrefter også at det norske ProTeamet kan være aktuelt.

– Jeg har ingen kommentar utover at Uno-X er et av lagene som er aktuelle, sier han til TV 2.

Ifølge TV 2 skal også Israel Start-Up Nation, laget hvor Carl Fredrik Hagen sykler, også ha signalisert interesse for Kristoff.

Publisert 10. juni 2021 kl 09.57
Sist oppdatert 10. juni 2021 kl 09.57
annonse
Relaterte artikler
annonse

Landevei.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalist: Knut Andreas Lone | Journalist: Henrik Alpers |

Tips oss: Send mail her!

Salgssjef Fri Flyt AS: Alexander Hagen