Alexander Kristoff kan være på vei til Uno-X Pro Cycling

Alexander Kristoffs kontrakt med UAE Team Emirates går ut etter 2021-sesongen. Nå kan Uno-X Pro Cycling bli neste stoppested.

Sist oppdatert 10. juni 2021 kl 09.57
TIL NORSK LAG: Alexander Kristoff kan være aktuell for Uno-X Pro Cycling. Foto: Cor Vos
TIL NORSK LAG: Alexander Kristoff kan være aktuell for Uno-X Pro Cycling. Foto: Cor Vos

I et intervju med TV 2 legger sykkelsjef i Uno-X Pro Cycling, Jens Haugland, ikke skjul på at det norske laget har forhørt seg rundt mulighetene for å signere Alexander Kristoff til 2022-sesongen.

– Det er vår plikt å sjekke ut hva som er mulig å få til med historiens beste norske rytter - og hva han tenker om fremtiden. Alexander er en fantastisk syklist som hadde vært fantastisk å få på laget vårt, sier Haugland til TV 2.

Kristoff, som fyller 34 år i starten av juli, har syklet i WorldTour-laget UAE Team Emirates siden 2018-sesongen, og er inne i det siste året av kontrakten sin der.

– Vi undersøkte situasjonen og snakket med agenten til Kristoff. Dette er en del av kartleggingen til laget i forhold til hvilke ryttere som kan være aktuelle. Det er ikke noe mer spektakulært enn det, sier Uno-X-sjefen.

Kristoff bekrefter også at det norske ProTeamet kan være aktuelt.

– Jeg har ingen kommentar utover at Uno-X er et av lagene som er aktuelle, sier han til TV 2.

Ifølge TV 2 skal også Israel Start-Up Nation, laget hvor Carl Fredrik Hagen sykler, også ha signalisert interesse for Kristoff.

Publisert 10. juni 2021 kl 09.57
Sist oppdatert 10. juni 2021 kl 09.57
Relaterte artikler
KONG KRISTOFF: Foran sesongen lanserte Kristoff sin drøm om å ta 100 proffseire i løpet av karrieren. I går startet jakten, med den 87. og hans første i Uno-X. Foto: Cor Vos / Skjermdump Strava
Tallene som viser hvorfor han lykkes

Tallene bak Alexander Kristoffs første seier i Uno-X

Landevei.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo | Tlf: 21 95 14 20

Ansvarlig redaktør: Erlend Sande | Nyhetssjef: David Andresen Vesteng | Journalist: Knut Andreas Lone | Journalist: Henrik Alpers |

Tips oss: Send mail her!

Salgssjef Fri Flyt AS: Alexander Hagen | Daglig leder: Anne Julie Saue