Alexander Kristoff har angivelig ikke mer plass hjemme, og må derfor selge en av det som trolig er mange sykler. Sykkelen ligger nå til salgs på finn.no. Dette er skjønt ikke en hvilken som helst sykkel, dette er nemlig rammen han brukte da han vant siste-etappen i Tour de France i 2018.

65000 kroner er faktisk ikke en spesielt drøy pris for en Colnago Concept, særlig ikke med customlakk. Lakkjobben på denne sykkelen er i europafarger, om du skulle ha glemt det ble Kristoff faktisk Europamester i Danmark i 2017.

Annonse

Sykkelen er ikke bare brukt av Alexander Kristoff selv, den har også sår etter opplevelsen i Paris. Hovedpersonen selv skriver i annonseteksten at «Rammen har et litte battlescar etter Paris sine gater i lakken under flaskeholderne. Flaskeholderen knakk og flasken hvilte rett på ramma og skrapet vekk lakken når vi kjørte over brosteinen i Paris».

Etter Tour de France ble sykkelen brukt som treningssykkel hjemme i Stavanger, før nye sykler ble delt ut sesongen etter. Sykkelen er selvsagt utstyrt med Campagnolo Super Record EPS, og Campagnolo Eurus hjulsett. Kristoff beskriver dette som treningshjul, noe som sikkert er helt riktig oppfattet i oljebyen. Dog - med en prislapp på over 7000 kroner for et hjulsett i Norge, kan vi forsikre deg om at hjulsettet også kan brukes til å vinne ritt med.

PS: Sykkelen til Kristoff er den eneste Colnago Concept'en som ligger ute på finn i skrivende stund.

Alexander Kristoff Tour de France
SOLID: Kristoff vant klart på den siste etappen i 2018. Foto: Cor Vos.