På Landevei.no finner du et fantastisk sykkelunivers fylt av lidenskap for sykler, utstyr, serpentinsvinger, brostein, sidevind og god kaffe.

Hos oss vil finne et stort arkiv av tester av alle de mest relevante syklene, reisereportasjer fra de fineste stedene å sykle, og nyheter – både om proffer og amatører. 

Dette får du som abonnent på Landevei

Først og fremst får du digital tilgang på landevei.no.

Nettstedet er en komplett kilde til informasjon om landevei- og gravelsykling, og alt som omfatter dette.

Tester: Vi har de gode og poengterte guidene til hva slags sykkel du trenger til hva slags sykling, og de beste testene av både sykler og annet utstyr.

Reparasjon: Når noe går i stå, er det hos oss du finner nyttige artikler om hvordan du reparerer sykkelen.

Turguider: Er du mer opptatt av hvor du skal sykle, har vi de beste reportasjene om sykkelturer i inn- og utland. Vi løfter frem selve opplevelsen av å sykle.

Nyheter: Vi lover tett dekning både av proffene og de store turrittene, som Styrkeprøven Trondheim-Oslo.

Sykkelkultur: Fordyp deg i artiklene våre om landeveissyklingens helt spesielle kultur og historie.

Fri Flyt superutgaver 8 ganger i året

Du kan velge å hekte på Fri Flyt superutgave som endel av ditt abonnement.

Magasinet følger sesongene med mye sykkel, friluftsliv og klatring på sommerstid, og ski, topptur om vinteren. Vi vet at mange av leserne er opptatt av flere aktiviteter.

Fri Flyt viser det beste av det beste – og lager det suverent beste sportsbladet på markedet.

Vi vil sørge for å gi deg de aller mest spennende og informative sakene om sykling, samtidig som vi tror du vil finne mye annet innhold som overrasker, utfordrer og underholder.

Kjøper du Fri Flyts superutgave, får du i tillegg til magasinene og full tilgang til Landevei.no, også tilgang til våre fem andre nettsider.

De andre nettsidene våre

For selv om du er landeveissyklist, har du nok andre interesser også. Derfor er abonnement ditt også inkludert plussartikler på Norges ledende nettsider for ski og topptur, klatring, friluftsliv, terrengsykling og jakt.

Her kan du blant lese guider til 677 toppturer eller alle turene fra boka Stisykling i Norge.

Abonnenter får også rabatter på mange populære arrangement og events. Her kan du se hvilke arrangement som selger festivalpass akkurat nå.

terrengsykkel.no gir deg det meste om sykler med knastedekk og dempere. Enten er nysgjerrig på stisykling, trenger tips om nye stier eller pønsker på et comeback i Birken, er dette et obligatorisk nettsted å sjekke.

utemagasinet.no handler om friluftsliv i alle former. Her finner du tipsene til fjelltoppene du bestiger på norgesferien og de beste testene av alt fra telt og soveposer til løpesko for ulendt terreng.

norsk-klatring er viet en av de raskest voksne sportsgrenene og treningsformene. Klatring er spennende moro for kropp og sjel. Vil du ta klatringen fra inneveggen og ut i fjellet, finner du de beste tipsene her. 

friflyt.no er 100 prosent skientusiasme, aller helst i dyp snø og store fjell. Her finner du tester av ski for frikjøring og topptur, sammen med artikler om alle de mest kjente stedene skifolk besøker.

jeger.no er Norges største jaktblad sin nettside. Her finner du jaktreportasjer, våpen- og andre utstyrstester, tips til hundehold og alt annet du trenger å vite om jakt.

Bestill abonnement i vår nettbutikk.