Landevei.no er best på sykler, sykkelkultur og sykkelopplevelser. Her finner du et sykkelunivers fylt av lidenskap og lidelse for serpentinsvinger, brostein, sidevind og god kaffe. Er du syklist, vil du forstå. På landevei.no vil du selvsagt også finne testene våre, reisereportasjer og nyheter. 

Dette får du som abonnent på Landevei

Først og fremst får du digital tilgang på landevei.no. Nettstedet er en komplett kilde til informasjon om landeveissykling og beslektede grener. Her finner du de gode og poengterte guidene til hva slags sykkel du trenger til hva slags sykling, og de beste testene av både sykler og annet utstyr. Når noe går i stå, er det her du finner nyttige artikler om hvordan du reparerer sykkelen.

Er du mer opptatt av hvor du skal sykle, har landevei.no de beste reportasjene om sykkelturer i inn- og utland. Og selv om vi gjerne vil løfte fram selve opplevelsen av å sykle, glemmer vi heller ikke sykkelsporten. Vi lover tett dekning både av proffene og de store turrittene når de kommer i gang igjen. I mellomtiden kan du fordype deg i noen av artiklene våre om landeveissyklingens helt spesielle kultur og historie. Bestill abonnement i dag.

Fri Flyt superutgaver 8 ganger i året

Du kan velge å hekte på Fri Flyt superutgave som endel av ditt abonnement. Magasinet følger sesongene med mye sykkel, friluftsliv og klatring på sommerstid, og ski, topptur om vinteren. Vi vet at mange av leserne er opptatt av flere aktiviteter. Fri Flyt viser det beste av det beste – og lage det suverent beste sportsbladet på markedet. Vi vil sørge for å gi deg de aller mest spennende og informative sakene om sykling, samtidig som vi tror du vil finne mye annet innhold som overrasker, utfordrer og underholder.

De andre nettsidene

Selv om du er landeveissyklist, har du nok andre interesser også. Derfor er abonnement ditt også inkludert plussartikler på Norges ledende nettsider for ski og topptur, klatring, friluftsliv og terrengsykling.  Her kan du blant lese guider til 677 toppturer eller alle turene fra boka Stisykling i Norge.

Abonnenter får også rabatter på mange populære arrangement og events. Her kan du se hvilke arrangement som selger festivalpass akkurat nå.

Bestill abonnement i vår nettbutikk.

terrengsykkel.no gir deg det meste om sykler med knastedekk og dempere. Enten er nysgjerrig på stisykling, trenger tips om nye stier eller pønsker på et comeback i Birken, er dette et obligatorisk nettsted å sjekke.

utemagasinet.no handler om friluftsliv i alle former. Her finner du tipsene til fjelltoppene du bestiger på norgesferien og de beste testene av alt fra telt og soveposer til løpesko for ulendt terreng.

norsk-klatring er viet en av de raskest voksne sportsgrenene og treningsformene. Klatring er spennende moro for kropp og sjel. Vil du ta klatringen fra inneveggen og ut i fjellet, finner du de beste tipsene her. 

friflyt.no er 100 prosent skientusiasme, aller helst i dyp snø og store fjell. Her finner du tester av ski for frikjøring og topptur, sammen med artikler om alle de mest kjente stedene skifolk besøker.