I samarbeid med Eurosport arrangerer vi konkurranser for seerne, der du kan vinne fete premier hver uke. Under Giro d'Italia vil vi trekke ut tre sykler fra Cannondale, tre Marco Pantani-trøyer fra Rapha samt tre abonnement på Eurosport Player og bladet Landevei, med en landeveis t-skjorte som bonus! 

Giro d'Italia sendes eksklusivt på Eurosport, og det er sjefskommentator Arild Eriksen som styrer skuta med ymse sykkelselebriteter i bua. Bli med på sendingene fremover! Hver uke vil vi stille leseren et spørsmål, og den første uken vil konkurransen lyde som følger:

Annonse

DETTE ER KONKURRANSEN

Hvilket nummer i rekken er årets utgave av Giro d'Italia? 

a: 77
b: 97
c: 107

For å delta i konkurransen sender du sms med teksten (eks) «CMP a», «CMP b», etterfulgt av ditt svaralternativ til 2201. Det koster en krone per melding.

FEITE PREMIER
Under Giro d'Ialia kan dere vente dere følgende premier!

1: Cannondale CAAD 8 105.

Cannondale lager trolig verdens beste aluminiumsrammer, og CAAD8 er lillebroren til den sykkelen blant annet redaktør Henrik Alpers sykler rundt på til daglig. Sykkelen leveres med full 105-gruppe fra Shimano, trolig verdens mest driftssikre girgruppe. CAAD8 er en sykkel som passer perfekt til nybegynneren med ambisjoner, og sykkelen har en veil pris på 10995 kroner. 

2: Marco Pantani Commemorative Jersey med Bandana

Marco Pantani var et plaget italiensk sinn, som endte sine dager med en overdose på et pill råttent hotellrom i Rimini. Men han var også verdens klart beste klatrer, et fyrverkeri av en syklist, som på et tidspunkt fikk skylden for alt som var galt med sykling. Raphatrøyen er en hyllest til syklisten, og er i samme kvalitet som Raphas Super Lightweight-trøyer. Trøyen leveres selvsagt med bandana, Pantanis faste hodeplagg som gav han tilnavnet «Il Pirata». 

Premien har en verdi på 1600 kroner. 

3: Tredjepremie den første uken, er ett års abonnement på Landevei, Norges absolutt beste sykkelblad. I tillegg får du med en Landevei t-skjorte, samt Eurosport Player, en app som gjør at du kan se på Eurosport hvor det enn måtte være på mobil, pc eller nettbrett. Premien har en verdi på 699 kroner. 

Med ønske om en god Giro, og lykke til i konkurransen!