EF Education - EasyPost sin Giro d'Italia-trøye

Her er årets Giro d'Italia-trøye fra EF Education-EasyPost

Lørdag starter årets Giro d'Italia. Som vanlig har EF Education-EasyPost måtte bytte trøye til rittet, og her er årets versjon.

Sist oppdatert: 2. mai 2024 kl 20.59

I litt uvanlig stil postet EF Education-EasyPost sitt nye draktsett til Giro d'Italia i "stillhet" på sine sosiale medier i ettermiddag, uten noe pressemelding. Det er vel sosiale medier som er greia nå i 2024, er det ikke?

Uansett, det amerikanske laget har som vanlig måtte bytte ut sine vanlige rosa drakter, for å ikke være bli misoppfattet med den rosa ledertrøyen i Giro d'Italia.

Laget har i stedet gått for en dyp blå, nesten svart, grunnfarge på trøyen, og i vanlig Rapha/EF Pro Cycling-stil, har de bekledd trøyen med lekre små detaljer over alt. Rapha-logoen har fått et stort rosa bånd på venstrearmen, mens logoer og sponsorer er i en fluo-farge.

Drakten vil også bli brukt under kvinnenes Giro d'Italia, som går senere i år, fra 7. til 14. juli.

Det var i 2020 at laget for første gang måtte bytte ut designet sitt, og gikk da viralt med sin (enkelte vil hevde spesielle) trøye.

Drakten, med skateboardmerket Palace sin and, ble av noen omtalt som «verdens styggeste drakt».

ef palace drakter
VAKTE OPPSIKT: Palace-draktene fra EF ga laget enormt med oppmerksomhet i 2020. Foto: Cor Vos

EF Education-EasyPost stiller til start med ambisjoner om etappeseier med følgende ryttere: Andrea Piccolo, Jefferson Alexander Cepeda, Stefan de Bod, Michael Valgren, Simon Carr, Esteban Chaves, Mikkel Frølich Honoré og Georg Steinhauser.

Giro d'Italia starter med en 140 kilometer lang etappe fra Venaria Reale til Torino lørdag. Tre norske ryttere er til start: Tobias Foss (Ineos Grenadiers), Torstein Træen (Bahrain Victorious) og Vegard Stake Laengen (UAE).

LEDER: Tadej Pogačar leder etter én uke av Giro d'Italia, ganske klart. Foto: Cor Vos
Les også
Publisert 2. mai 2024 kl 20.37
Sist oppdatert 2. mai 2024 kl 20.59
annonse
Relaterte artikler
annonse

Landevei.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalist: Knut Andreas Lone | Journalist: Henrik Alpers |

Tips oss: Send mail her!

Salgssjef Fri Flyt AS: Alexander Hagen