Landevei kommer ut 6 ganger i året, som vi leverer til deg i postkassen. Men et abonnement inkluderer mye mer enn det. Du har tilgang til alle plussakene på landevei.no. Her vil du finne testene våre, reisereportasjer og nyheter.  Du kan også laste ned vår app, eller lese magasinet som emagasin. Her finner du alle utgavene som er gitt ut, i et søkbart arkiv.

Bestill et Landeveisabonnement

Selv om du er landeveissyklist, kan det hende du har andre interesser også. Derfor er abonnement ditt også inkludert plussartikler på Norges ledende nettsider for ski og topptur, klatring, friluftsliv og terrengsykling.  Her kan du blant lese guider til 677 toppturer eller alle turene fra boka Stisykling i Norge. Som abonnent kan du også lese magasinene Fri Flyt, Terrengsykkel, UTE og KLatring digital som emagasin og i appen.

Abonnenter får også rabatter på mange populære arrangement og events. Her kan du se hvilke arrangement som selger festivalpass akkurat nå.

Hva slags innhold finner du i Landevei

I Landevei finner du aller mest innhold syklingen i seg selv. Vi skriver om reisemålene, opplevelsene og tipsene til hvordan du kan tilegne deg ferdighetene og de gode beina.  Du finner selvsagt nådeløse og uavhengige tester, og omtaler av nytt utstyr. Vi gjør også plass til intervjuer med de største stjernene, reportasjer fra de største rittene, sterke meninger og kritisk journalistikk.

Bestill abonnement på Landevei på vår nettbutikk.

Her er noen av Landevei sine forsider.