Cube har ikke den samme World Tour-erfaringen å vise til som de andre syklene i denne testen. Men det tyske merket dukker opp i TV-sendte storritt innimellom. Da som arbeidsverktøy for syklistene på profflaget Wanty Groupe Grobert, inkludert Odd Christian Eiking.

Modellen Agree C:62 er Cubes variant der de har gjort en viss prioritering av aerodynamiske egenskaper. Rammen slutter tett rundt bakhjulet og gaffelen er innfelt i underrøret.

Standardoppsettet med Shimano Ultegra gir og bremser er på plass, men Cube har valgt å gå egen veier med hjulsettet. Høyprofilfelger i aluminium fra Fulcrum gir et solid inntrykk, men er ikke noe vi ser så ofte i disse karbontider. Cube har begått genistreken det er å sette opp hjulsettet med 28 mm dekk, og dette forsterker det gjennomtenkte inntrykket. Aerosykler er ofte hardere og mindre komfortable enn sykler tilpasset mer all-round-bruk, og mer volumiøse dekk øker både komfort og bruksområde for sykkelen. De kraftige felgene matcher den ekstra dekkbredden bra.