/ Sykler

VM-utgaven sendt til trykk

Tegner du abonnement før torsdag, rekker du å få også denne utgaven i posten!

Sist oppdatert: 21. august 2017 kl 14.16
VERDENSMESTER: Kristoffer Halvorsen pryder forsiden av årets VM-utgave. Han er også portrettert i bladet. Foto: Cor Vos.
VERDENSMESTER: Kristoffer Halvorsen pryder forsiden av årets VM-utgave. Han er også portrettert i bladet. Foto: Cor Vos.
Lesetid: 2 minutter

Landeveis VM-utgave er akkurat sendt til trykk, og det er en stor glede å si at dette kommer til å bli den mest omfattende vm-utgaven av alle norske sykkelpublikasjoner. Over 124 sider har vi tatt for oss så godt som alle sider av årets store fest!

LES OGSÅ: Her finner du alle våre gode tilbud på abonnement!

Vi har syklet løypene, tittet på favorittene, funnet ut hvor du er best å stå i løypen og selvsagt tatt for oss Bergen og områdene rundt, slik at du har en strøken runde å sykle når du først er i Bergen.

Denne utgaven av serien «Norges flotteste» tar for seg Bergen og Osterøy. Her har forfatter Geir Stian Ulstein tatt med seg sitt faste entourage på tur, på øde landeveier og over lange klatringer.

HISTORISKE BEGIVENHETER

Dag Otto Lauritzen var ikke langt unna å ta gull det herrens året 1993, sist det var VM i Norge. I 1993 regnet ikke bare mesterskapet bort, sykkelforbundet var så godt som konkurs og velodromen på Hamar endte som fyringsved. På toppen av det hele sto ingen ringere enn Lance Armstrong på toppen av pallen. Det ble ingen norske medaljer det året, og krisene var mange. Vi har tittet nærmere på alt som gikk galt.

17 år senere skulle det midlertid gå bedre. Thor Hushovd krysser mållinjen først i Geelong i Australia, og sykkelsportens popularitet når nye høyder. Men hvordan tenkte Hushovd selv? Vår historiker Marcus Liebold har pratet med Hushovd om akkurat det - hvordan han selv opplevde det å bli verdensmester.

GULL: Hushovd forteller selv hvordan han opplevde det å bli verdensmester. Foto: Cor Vos.

GODE TILBUD

Er du ikke abonnent? Som abonnent på Landevei har du mange fordeler. Du får bladet i posten en uke før det selges i løssalg, og prisen som abonnent er langt rimeligere enn ved løssalg. 

Abonnenter har også tilgang til alle plussartikler som publiseres på nett, i tillegg til at du kan lese alle utgaver av Landevei siden tidenes morgen, via vår app. 

Publisert 21. august 2017 kl 14.16
Sist oppdatert 21. august 2017 kl 14.16
annonse
Relaterte artikler
annonse

Landevei.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalist: Knut Andreas Lone | Journalist: Henrik Alpers |

Tips oss: Send mail her!

Salgssjef Fri Flyt AS: Alexander Hagen