/ Sykler

SØRENSEN I NY DRAKT

«Nye» Sørensen Sykler straks klare for åpning.

Sist oppdatert: 4. mars 2015 kl 15.57
SLITEN: Jonas Strømberg og resten av gutta har den siste tiden blant annet bygget skovegg. Nye Sørensen Sykler åpner 13. mars.
SLITEN: Jonas Strømberg og resten av gutta har den siste tiden blant annet bygget skovegg. Nye Sørensen Sykler åpner 13. mars.
Lesetid: 3 minutter

Inne hos Sørensen sykler finner vi hammere og malingsspann litt mer synlig enn normalt. I tillegg til oppussingen gjør de flere grep for å løfte en av Oslos eldste sykkelbutikker til nye høyder.

Les også: Gro klassikerskjegg med Landevei

Jonas Strømberg er en av flere som har har brukt nok av helger, kvelder, pappapermer og ferier på å få Sørensen Sykler endelig ferdig til nyåpningen fredag 13. februar. 

Om du ikke har vært hos Sørensen på en stund vil det være vanskelig å kjenne seg igjen. Lokalet er blitt vesentlig større, kontoret er flyttet fra bak disken og inn på bakrommet, veggene er blitt lysere og gulvplassen større.

Les også: Landevei med sin første podkast

Skoene er flyttet fra paller og klærne henger langs veggen.

Men fortvil ikke. Fortsatt er det utelukkende kjente merkevarer å få kjøpt.

– Vi har pusset opp ganske kraftig her inne, og i tillegg blir det gjort et par endringer på sykkelmerker vi skal ha i butikken. Blant annet slutter vi å selge Bottechia, mens Specialized blir med videre fra Torshov Sport, sier Jonas.

Neste fredag skjer det mye i butikken. Det kommer store herrer fra sykkelprodusenten Trek og hjulprodusenten ENVE, og både Kurt Asle Arvesen og Edvald Boasson Hagen er navn som er invitert.

Da får du også mulighet til å handle flere godbiter til rabatterte priser.

Les også: Stian Tveit, en trivelig bergenser

EFFEKTIV: Tommy Josefsen (midten) har vært mekaniker for landslaget og Saxo Bank, for å nevne noe. Han er en av gutta du vil finne på Sørensen.

SHOP RIDES OG KAFFEHJØRNE

En av Oslos eldste sykkelbutikker har ikke bare gitt interiøret et visuelt løft, det er mer enn en indre oppussing som skal sørge for at butikken skal sette en ny standard.
Mens enhver sykkelbutikk i USA har ukentlige «shop rides», er konseptet der butikken inviterer til tur nærmest helt fremmed her hjemme.

Vårprogrammet er ikke skrevet i sten riktig ennå, men både Strømberg og Eliassen ønsker å ta med kundene ut på ukentlige turer. Etter turen blir det mulighet for både pølser og lomper inne hos Sørensen, eller utenfor på grillen når været tillater det.

– I tillegg kommer vi også til å lansere drop-in på reperasjon av sykler. Da kan kunden bare levere inn sykkelen, og sette seg i kaffehjørnet vårt og se på tv mens han venter. Det skal være helt unødvendig å levere inn sykkelen bare for å få justert et gir, sier butikksjef Kim André Eliassen.

Han har vært hos Sørensen i fem år, og ser frem til å gi kundene et solid løft.

Nettbutikken til Sørensen har frem til nå operert under navnet bikedeal.no, men de vil fremover benytte domenet sorensensykler.no for å få alle produktene sine under samme navn.

Nettbutikken er i skrivende stund under produksjon, og gutta forteller de har brukt mye tid og penger på å skape en mer brukervennlig side.

– Det er ikke bare nettbutikken som blir ny, om du ser på logoen er også den gjort om. Vi ville beholde noe av det gamle preget og ha noe nytt, det er noen av kompisene til Jonas som har fiksa det her, sier Kim.
Men fortsatt er det butikkdrift de vil satse mest på.
– Vi satser på å ha mer aktiviteter i butikken, i tillegg til sykkelturer. Vi kommer for eksempel til å ha mekkekurs, eller Campagnolo-kveld for å nevne noe, forteller Kim.

Sørensen sykler holder åpent som normalt frem til den offisielle åpningen fredag 13. mars.

Publisert 4. mars 2015 kl 15.20
Sist oppdatert 4. mars 2015 kl 15.57
annonse
Relaterte artikler
annonse

Landevei.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalist: Knut Andreas Lone | Journalist: Henrik Alpers |

Tips oss: Send mail her!

Salgssjef Fri Flyt AS: Alexander Hagen