/ Sykler

LANDEVEI #20 SENDT TIL TRYKK!

Bestiller du abonnement nå, rekker du akkurat å få det i posten.

Sist oppdatert: 9. februar 2016 kl 15.46
BRUTALT OPPLEGG: Bli med på tur! Vi dro til Roubaix med et trettitalls nordmenn og testet brostein. For en tur det ble! Foto: Kristof Ramon.
BRUTALT OPPLEGG: Bli med på tur! Vi dro til Roubaix med et trettitalls nordmenn og testet brostein. For en tur det ble! Foto: Kristof Ramon.
Lesetid: 3 minutter

Tegner du abonnement på Landevei før onsdag klokken 1700, rekker du akkurat å bli med på listen over de som får bladet tilsendt i posten! På denne siden får du en oversikt over våre mange spennende abonnementstilbud.

I denne utgaven av Landevei har vi fokusert på store opplevelser i Frankrike, og i Jotunheimen. På en av sommerens lyseste dager i 2015 var vi en del av den rullende opplevelsen Jotunheimen rundt.

Dette rittet er ikke bare en stor utfordring med sine 430 kilometer, det er også en av de vakreste langturene vi har i Norge. Rittet er også velorganisert, med gode matstasjoner og behjelpelig klientell.

Bli med på turen, og les tips som kan gi den bedre opplevelse når du selv skal delta i Jotunheimen rundt!

jotun
jotun

VERDENS VERSTE BROSTEINSRITT

Alle vet at brosteinen i Paris-Roubaix er den verste av dem alle. Men hvor ille er den?

Vi tok turen til amatørutgaven av rittet, og syklet sammen med et trettitalls andre nordmenn. Bladet inneholder en stor guide til amatørutgaven, samt tips til hvor du bør befinne deg når proffene sykler dagen etter.

Vår store guide til Paris-Roubaix er laget gjennom øynene på norske amatører, og gir et stort innblikk i hva slags galskap dette egentlig er.
Lenge leve brosteinen i Arenberg sier nå vi.

2
2

ET FORLATT FJELL

Vi sykler videre fra Frankrike til Norge. I denne utgaven av Norges flotteste besøker vi Venabygdsfjellet, der vi finner en av Norges 18 nasjonale turistveger.

Fjellplatået er øde, forblåst, vidsynt og bilfritt.

Turen inneholder lange klatringer, seige knekkere og spektakulær natur som tatt ut av eventyrene.

Bli med over Venabygsfjellet, over til Atna og tilbake til Gudbrandsdalen i denne utgaven av Norges flotteste.

EN E-POST TIL SJEFEN

Ukjente Sindre Lunke var 22 år gammel, hadde stor kapasitet men ingen proffkontrakt. Hva gjør man vel da?

Unggutten tok saken i egne hender og sendte en epost til ledelsen i Giant-Alpecin, samme lag som John Degenkolb og Tom Dumolin.

Utrolig nok fikk han ja, og ble med det siste tilskudd til den norske proffstammen.

Historien om Sindre Sjøstad Lunke er fortalt av Peter Andreas Prydz Gørbitz, og tar deg hele veien fra ung gutt til dagens liv som proff.

sindre
sindre

ET SKIKKELIG PRISHOPP

Årets proffsykler er alltid morsomt å teste. Men hvor mye bedre er de blitt siden sist?

I denne testen har vi tatt for oss fem sykler: Specialized Venge Vias, Trek Madone, Pinarello Dogma F8, Bianchi Speciallissima og Cannondale SuperSix EVO Black. Inc.

Med et samlet felt til nesten 500.000 kroner sier det seg selv at det er bra sykler, men hvilken sykkel er egentlig best?

To italienere og tre amerikanere, alle med hver sin fanskare. De to lettvekterne fra Bianchi og Cannondale møtes direkte i duell, mens aerosyklene fra Pinarello, Trek og Specialized utfordrer hverandre.

bianchi
bianchi

MER GODIS

Selvsagt er bladet fylt opp med mer interessant stoff! Møt dommer Skjalge Kraglund, les deg opp på vår test av fem sykkelbager, les om Thorleif Andresens prestasjoner i Fredsrittet eller oppdater deg selv på hva som har skjedd av viktigheter siden sist.

Selvsagt er det også quiz, kåserier og politiske standpunkt. Landevei #20 er en knallstart på våren!

Er du ikke abonnent ennå? Sjekk ut våre gode tilbud på abonnement her. For å få denne utgaven i posten, må du tegne abonnement innen onsdag. 10 februar klokken 1700!

Publisert 9. februar 2016 kl 15.46
Sist oppdatert 9. februar 2016 kl 15.46
annonse
Relaterte artikler
annonse

Landevei.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalist: Knut Andreas Lone | Journalist: Henrik Alpers |

Tips oss: Send mail her!

Salgssjef Fri Flyt AS: Alexander Hagen