Nå får du lettere tilgang til alle våre nettsider

I morgen lanseres «single sign on» på landevei.no. Det gir alle våre abonnenter enklere tilgang til alle nettsidene våre, og nå trenger du bare et brukernavn og passord for å navigere sømløst mellom landevei.no, friflyt.no, terrengsykkel.no, norsk-klatring.no og utemagasinet.no.

Sist oppdatert 17. november 2020 kl 15.47
landevei nettstedet for sykling
ENKLERE: Fra i morgen flyter du sømløst mellom alle våre nettsider.

Alle lesere må logge seg på nytt i morgen, men deretter vil de sømløst være innlogget på tvers av disse sidene når man bruker samme nettleser.

Løsningen gjør det mulig for brukeren å logge inn en gang, uten å måtte logge inn for hver gang, og ligner den samme som Schibsted har laget for Aftenposten, Finn og e24.

– Vi har satt innloggingstiden til 45 dager, som er ganske lenge, og som fornyes når leserne er innom nettsiden, forteller Audun Holmøy Rørht, som er daglig leder i Fri Flyt As.  

Alle abonnenter av utemagasinet.no har samtidig full tilgang til alt digitalt innhold hos de andre nettstedene friflyt.no, terrengsykkel.nolandevei.nonorsk-klatring.no og jeger.no.  

Ikke abonnent? Finn et tilbud som passer for deg!

Våren 2020 ble alle de ordinære magasinutgavene av UTE erstattet av åtte årlige Fri Flyt-magasiner, med det beste av det beste fra alle Fri Flyt-redaksjonene. Neste nummer av Fri Flyt går i trykken denne uken.

Publisert 17. november 2020 kl 15.47
Sist oppdatert 17. november 2020 kl 15.47
Relaterte artikler
10 runder i historien

10 runder i historien

Landevei.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo | Tlf: 21 95 14 20

Ansvarlig redaktør: Erlend Sande | Nyhetssjef: David Andresen Vesteng | Journalist: Knut Andreas Lone | Journalist: Henrik Alpers |

Tips oss: Send mail her!

Salgssjef Fri Flyt AS: Alexander Hagen | Daglig leder: Anne Julie Saue