Kramon_UCIWorlds_Bergen17_TTT_0592

SISTE REIS: Cecilie Gotaas Johnsen syklet sitt siste profesjonelle sykkelritt på Bergen-VMs lagtempo. Det samme gjorde Miriam Bjørnsrud, som aldri kom tilbake mentalt etter høyhastighetsvelten i Ponferrada-VM i 2014. Hitec Products endte sist. 

Annonse
Kramon_UCIWorlds_Bergen17_TTT_0699

FØR START: Golfballmønster skal sørge for kvikke drinker til Orica-Scott.

Kramon_UCIWorlds_Bergen17_TTT_0959

ETTER MÅLGANG: Daryl Impey tar en kvikk drink etter målgang. Orica-Scott var medaljefavoritt, men ble nummer fem.

Kramon_UCIWorlds_Bergen17_TTT_0042

MUSIQUE NON STOP: På vanlige landeveissykler med treningshjul varmer storfavorittene Boels-Dolmans opp. Anna van der Breggen og laagvenninnene måtte klare seg uten Lizzie Deignan som ennå er rekonvalesent etter en nylig blindtarmoperasjon, og stormotoren Ellen van Dijk, som i år sykler for Sunweb.

Kramon_UCIWorlds_Bergen17_TTT_0736 (1)

SVEISEN 1: Michal Kwiatkowski (Team Sky) varmer opp. Det ble bronse.

Kramon_UCIWorlds_Bergen17_TTT_0490

SVEISEN 2: Philippe Gilbert (Quick Step Floors) fikk ingen medalje for denne.

Kramon_UCIWorlds_Bergen17_TTT_0060

STILIG: Anna van der Breggen (Boels-Dolmans) sportet rask rød neglelakk, men den var ikke raskest.

Kramon_UCIWorlds_Bergen17_TTT_0105

RETNING LYDMUREN: Team Sunweb har akkurat forlatt startrampen på sin vei mot dagens første skrell. Boels-Dolmans ledet helt til siste mellomtid, men til mål var det Sunweb som var raskest. Gull til Ellen van Dijk, nok en gang. På Sunweb-laget var også årets vinner av Ronde van Vlaanderen voor Wrouwen, lommeraketten Coryn Rivera. van Dijk er 182 cm høy, Rivera 155.

Kramon_UCIWorlds_Bergen17_TTT_0633

FOLKSOM SØNDAG: Team BTC-city Ljubljana på vei ut. Ved vår uoffisielle telling var det flere tilskuere ved lagtempostarten i Ravnanger enn det var i målområdet på herrenes fellesstart i Doha i fjor.

Kramon_UCIWorlds_Bergen17_TTT_0238

A WRAP: Salte væsker og elektronikk er ukompatible størrelser, så forholdsregler tas. Her Orica-Scotts radioer, pakket i plast.

Kramon_UCIWorlds_Bergen17_TTT_0737 (2)

BULL: Jeg vil ha en oksetatovering! Over hele brystet!, sa kanskje Jasha Sütterlin en gang. Og så fikk han det. Movistar ble nummer seks.

Kramon_UCIWorlds_Bergen17_TTT_0775

 

KURVER: Rumpene til Bora-Hansgrohe ble nummer 10. I love this cooking revolution. Peter Sagan var småsyk hjemme, og kommer ikke til Bergen før fredag. Det er en oppladning ikke ulik den i Doha, og vi husker hvordan det gikk.

Kramon_UCIWorlds_Bergen17_TTT_0359

GRAFISK: Tom Dumoulin i starthuset. Legg merke til fartsstripene, akkurat som på en Ford GT40 fra Le Mans 1966. Det var en skrell det også, da Ferrari ikke vant.

Kramon_UCIWorlds_Bergen17_TTT_0365

OG AV GÅRDE. Team Sunweb tok en dobbel. Bling Matthews kunne ikke tro det, nesten. Ikke vi heller. Bak seg hadde de BMC, Sky, Quick Step Floors, Orica-Scott, Movistar og så burt etter. Trek-Segafredo klarte å slå Joker-Icopal, men marginen var mindre enn den fra Sunweb til Sky.

Kramon_UCIWorlds_Bergen17_TTT_0429

FESTPLASSEN: Team Sky har tapt og Sunweb er på vei til lederstolene, hvor Bling nesten skal rive ut øredobbene mens de venter på BMC, som kom 8 sekunder for sent, og Sunwebs dobbelseier var et faktum.