Landevei har gått gjennom store endringer den siste tiden, du har sannsynligvis oppdaget at vi har økt satsingen på landevei.no betraktelig siden nyttår.

Koronakrisen har mildest talt torpedert driften av Landevei, og vi har praktisk talt fått valget mellom konkurs og store endringer.

Annonse

Derfor vil du nå se en endring i produksjonen av papirmagasinet Landevei.

Fremover vil landevei.no være vårt viktigste satsingsområde, mens Fri Flyt blir sportsmagasinet hvor vi samler det beste av det beste fra hver redaksjon åtte ganger i året.

Om du lurer på hvorfor bladet heter Fri Flyt er det en enkel årsak til det. Landevei er eid av selskapet Fri Flyt as, som for snart 20 år siden startet med ett magasin – Fri Flyt. I forlaget er dette navnet fortsatt den sterkeste merkevaren.

Betyr det at jeg aldri mer får lese favorittmagasinet mitt, Landevei?

De faste utgivelsene vil bli supplert med spesialutgaver. Denne gangen ble Fri Flyt levert sammen med UTE sommerekstra, og i juni får du med en egen sykkelspesial.

I tillegg til en betydelig økning i antallet av nettsaker daglig, jobber vi også med de tekniske løsningene. Det skal bli like behagelig å lese om drømmeturer og saker fra kulissene på landevei.no, som det var på glanset papir.

landevei venabygdsfjellet
INN I FREMTIDEN: Landevei legger nå hovedtyngden av satsingen på landevei.no. Foto: Henrik Alpers.

Dette får du som abonnent på Landevei

Landevei.no er en komplett kilde til informasjon om landeveissykling og beslektede grener. Dette er kort forklart Norges største ressurs for informasjon om sykling, og innholdet er kun tilgjengelig for abonnenter.

Som abonnent får du også samme tilgang til terrengsykkel.no, friflyt.no, utemagasinet.no og norsk-klatring.no.

Og ikke glem dette: vi har mange hundre tidligere utgaver av alle magasinene, og du kan lese alle disse helt gratis. Du leser dem enten på vår app eller som e-magasin. Det er eksempelvis utallige gode reiseartikler i arkivene, og masse bakgrunnsinfo om hvordan vi skal tolke sporten vi elsker.

Åtte utgaver av Fri Flyt i året

I magasinet, altså det nye magasinet der du fikk din første utgave i posten nå, vil vi følge sesongene med mye sykkel, friluftsliv og klatring på sommerstid, og ski, topptur om vinteren. 

Vi vet at mange av leserne er opptatt av flere aktiviteter. Målet er å vise det beste av det beste – og lage det suverent beste sportsbladet på markedet.

14-43-36-crop980
EN VEI I DET FJERNE: Vi gleder oss til å sykle nye drømmer, og presentere dem digitalt. Foto: Kristoffer Kippernes.

Hva handler de andre nettstedene om?

Terrengsykkel.no gir deg det meste om sykler med knastedekk og dempere. Enten du er nysgjerrig på stisykling, trenger tips om nye stier eller pønsker på et comeback i Birken, er dette et obligatorisk nettsted å sjekke.

Utemagasinet.no handler om aktivt friluftsliv i alle former. Her finner du tipsene til fjelltoppene du bestiger på norgesferien, og de beste testene av alt fra telt og soveposer til løpesko for ulendt terreng.

Friflyt.no er 100 prosent skientusiasme, aller helst i dyp snø og store fjell. Her finner du tester av ski for frikjøring og topptur og randonne, sammen med artikler om alle de mest kjente stedene skifolk besøker.

Norsk-klatring.no er viet en av de raskest voksne sportsgrenene og treningsformene. Vil du ta klatringen fra inneveggen og ut i fjellet, finner du de beste tipsene her. 

Abonnementet inkluderer også tilgang til alle Fri Flyt sine skitester og mer enn 750 guider til toppturer.

sykkelturen-i-dalen-i-telemark-er-en-av-norges-flotteste-crop1280
sykkelturen-i-dalen-i-telemark-er-en-av-norges-flotteste-crop1280

Dette koster et abonnement

Prisen på ordinært årsabonnement er 699,- eller 59 kr måneden.

Hva mener du?

Vi vil gjerne høre hva du mener!

Send oss e-post på kundeservice@friflyt.no, og vi vil både lese og svare.

Har du konkrete spørsmål om innholdet på landevei.no, kan du sende epost til henrik(a)landevei.no.

Hvis du ønsker å si opp ditt abonnement på grunn av denne omleggingen, tar du kontakt med oss. Vi vil refundere gjenværende beløp, men alle vi som jobber med Fri Flyt og Landevei håper du blir med oss videre.

Med vennlig hilsen

Erlend Sande, ansvarlig redaktør

Henrik Alpers, redaktør

Audun Holmøy Røhrt, daglig leder