Disse rittene sykler Carl Fredrik Hagen i 2021

Carl Fredrik Hagen sykler i 2021 for Israel Start-Up Nation, hvor han blant annet skal lære av den firedoble Tour de France-vinneren Chris Froome.

Sist oppdatert: 28. januar 2021 kl 07.00
Carl Fredrik Hagen har byttet ut Lotto Soudal-drakten med Israel Start-Up Nations. Foto: Noa Arnon/Israel Start-Up Nation
I NYE KLÆR: Carl Fredrik Hagen har byttet ut Lotto Soudal-drakten med Israel Start-Up Nations. Foto: Noa Arnon/Israel Start-Up Nation
Lesetid: 1 minutter

Etter en sesong forpurret av både koronaviruset og mageproblemer, skal Carl Fredrik Hagen forsøke å ta ytterligere steg igjen i 2021.

Sammen med ryttere som Chris Froome, Michael Woods og Dan Martin, skal Hagen være en av profilene til Israel Start-Up Nation i etapperittene.

I 2021 handler det først og fremst om å toppe formen til Giro d'Italia, men et treningsuhell i mars gjør at Hagen nok er uaktuell der.

Det skremmende uhellet endte dessverre med et brudd i skulderen, som gjorde at hele vårsesongen gikk i vasken.

Hagen har tidligere fortalt til Landevei at Tour de France ikke er uaktuelt. Etter skulderbruddet kan det være Touren er mer aktuelt enn tidligere.

I tillegg håper han å sykle OL i Tokyo, dersom han blir tatt ut. Løypen i Japan er imidlertid svært krevende, så sjansene er gode for at en av Norges fremste klatrere blir tatt ut.

Hagen hadde i utgangspunktet et ønske om å sykle to Grand Tours i 2021, og sykler høyst sannsynlig Vuelta a España til høsten.

Februar:

27. feb.: Royal Bernard Drome Classic

28. feb.: Faun-Ardèche Classic

Mars

22.–28. mar.: Katalonia rundt

August

14. aug.-5. sep.: Vuelta a España

Publisert 28. januar 2021 kl 07.00
Sist oppdatert 28. januar 2021 kl 07.00
annonse
Relaterte artikler
annonse

Landevei.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalist: Knut Andreas Lone | Journalist: Henrik Alpers |

Tips oss: Send mail her!

Salgssjef Fri Flyt AS: Alexander Hagen