Tidligere i dag ble det endelig bekreftet:

Carl Fredrik Hagen skal kjøre for Israel Start Up Nation fra neste sesong. Det israelske laget har siden oppkjøpet av World Tour-laget Katusha-Alpecin sikret seg stadig flere profiler, og Hagen blir nå en del av en stall med solide ambisjoner.

Hagen er der både for å kjøre for sine egne sjanser, like mye som er til stede for å kjøre for laget kommende stjerne - Chris Froome.

Oppgaven blir tydelig for proffsyklisten som hos Israel går inn i sin tredje sesong - han skal fortsette å levere i fjellene.

– Jeg er fornøyd med å få en talentfull rytter som Carl Fredrik Hagen på laget. Åttendeplassen i Vueltaen i fjor sier mye om potensialet hans, både for ham selv og som hjelperytter for Froome i de store treukersrittene, skriver lageier Sylvan Adams på lagets hjemmeside.

Calle fikk en pangstart på karrieren i fjor, med topp 10-resultater allerede under vårens etapperitt. Plasseringen i Vuelta a Espana ble som kjent den beste norske plasseringen noensinne i et etapperitt, et resultat som ble omtalt langt utenfor Norges grenser.

– Jeg gleder meg til å utvikle meg i et lag med ambisjoner, og å jobbe med noen av de beste rytterne i verden. Det blir spennende å være i et lag som ennå ikke har nådd sitt fulle potensial. Jeg gleder meg til å oppnå gode resultater i sammendrag og på enkeltetapper, vel så mye som å hjelpe kapteinene til suksess i fjellene, sier Hagen selv.