Bekreftet: Carl Fredrik Hagen blir lagkompis med Chris Froome

Ryktene om at Carl Fredrik Hagen skulle kjøre for Israel Start Up Nation fra 2021 har svirret så lenge at de tilnærmet lik har vært bekreftet. I dag bekreftet omsider laget signeringen av nordmannen.

Sist oppdatert: 4. august 2020 kl 13.58
Carl Fredrik Hagen signerer for Israel Start Up Nation
FLERE MULIGHETER: Hagen får får kjøre for egne muligheter i Israel Start Up Nation. Foto: Cor Vos
Lesetid: 2 minutter

Tidligere i dag ble det endelig bekreftet:

Carl Fredrik Hagen skal kjøre for Israel Start Up Nation fra neste sesong. Det israelske laget har siden oppkjøpet av World Tour-laget Katusha-Alpecin sikret seg stadig flere profiler, og Hagen blir nå en del av en stall med solide ambisjoner.

Hagen er der både for å kjøre for sine egne sjanser, like mye som er til stede for å kjøre for laget kommende stjerne - Chris Froome.

Oppgaven blir tydelig for proffsyklisten som hos Israel går inn i sin tredje sesong - han skal fortsette å levere i fjellene.

– Jeg er fornøyd med å få en talentfull rytter som Carl Fredrik Hagen på laget. Åttendeplassen i Vueltaen i fjor sier mye om potensialet hans, både for ham selv og som hjelperytter for Froome i de store treukersrittene, skriver lageier Sylvan Adams på lagets hjemmeside.

Calle fikk en pangstart på karrieren i fjor, med topp 10-resultater allerede under vårens etapperitt. Plasseringen i Vuelta a Espana ble som kjent den beste norske plasseringen noensinne i et etapperitt, et resultat som ble omtalt langt utenfor Norges grenser.

– Jeg gleder meg til å utvikle meg i et lag med ambisjoner, og å jobbe med noen av de beste rytterne i verden. Det blir spennende å være i et lag som ennå ikke har nådd sitt fulle potensial. Jeg gleder meg til å oppnå gode resultater i sammendrag og på enkeltetapper, vel så mye som å hjelpe kapteinene til suksess i fjellene, sier Hagen selv.

Publisert 4. august 2020 kl 13.58
Sist oppdatert 4. august 2020 kl 13.58
annonse
Relaterte artikler
annonse

Landevei.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalist: Knut Andreas Lone | Journalist: Henrik Alpers |

Tips oss: Send mail her!

Salgssjef Fri Flyt AS: Alexander Hagen