Tredje generasjon Birkenstock, og barn av opptil tre mannlige steinerskolelærere fra Rudolf Steiners Vårslepp 1979. Født midt under Josefs monolog av den ekte Jomfru Maria på julespillet samme år, og lenge omtalt som «den nye Jesus». Tilbrakte sine seks første år i sykkelvogn sammen med en dorullnisse og et svennebrev i sløyd, og lærte å sykle på første forsøk med rev i hælene. Uteksaminert som første tonedøve fra musikkonservatoriet i Rostock, og valgte siden ufaglært foto som både levebrød og uføre. Skapte senere PR-byrået MONO, hvis fakturerer 3200 kroner timen for manuell utforming av Instagramkontoer i offentlig sektor. 

Kom i villfarelsen av restskatt på 8G over facebookgruppen «Vi som har kjøpt bikepackingutstyr men aldri brukt det», og brukte siden all sin tid på skatteflukt. Drikker kaffe av samme emaljekopp som Bob-Bob brukte til å holde rytmen på radiotorjamen under Jessheim Jazztobakksfestival. Ulykkelig når han på natten drømmer om skjending av amerikanske muldyr, lykkelig når bildet fra turen endelig ligger ute på Instagram. Synger falskt og spiller ukulele, unnfanger ingenting i sin bestefars gamle telt, har hornbriller og hører på #dax18. Smører kjedet med bartevoks eller smult.

Klassiske kjennetegn for typen: Elsker instagram - interessert i kaffe, skjegg og hornbriller - stemmer liberalt - har en jobb ingen forstår hva går ut på