SISTE REIS: Cecilie Gotaas Johnsen syklet sitt siste profesjonelle sykkelritt på Bergen-VMs lagtempo. Det samme gjorde Miriam Bjørnsrud, som aldri kom tilbake mentalt etter høyhastighetsvelten i Ponferrada-VM i 2014. Hitec Products endte sist. 

FØR START: Golfballmønster skal sørge for kvikke drinker til Orica-Scott.

ETTER MÅLGANG: Daryl Impey tar en kvikk drink etter målgang. Orica-Scott var medaljefavoritt, men ble nummer fem.

MUSIQUE NON STOP: På vanlige landeveissykler med treningshjul varmer storfavorittene Boels-Dolmans opp. Anna van der Breggen og laagvenninnene måtte klare seg uten Lizzie Deignan som ennå er rekonvalesent etter en nylig blindtarmoperasjon, og stormotoren Ellen van Dijk, som i år sykler for Sunweb.

SVEISEN 1: Michal Kwiatkowski (Team Sky) varmer opp. Det ble bronse.

SVEISEN 2: Philippe Gilbert (Quick Step Floors) fikk ingen medalje for denne.

STILIG: Anna van der Breggen (Boels-Dolmans) sportet rask rød neglelakk, men den var ikke raskest.

RETNING LYDMUREN: Team Sunweb har akkurat forlatt startrampen på sin vei mot dagens første skrell. Boels-Dolmans ledet helt til siste mellomtid, men til mål var det Sunweb som var raskest. Gull til Ellen van Dijk, nok en gang. På Sunweb-laget var også årets vinner av Ronde van Vlaanderen voor Wrouwen, lommeraketten Coryn Rivera. van Dijk er 182 cm høy, Rivera 155.

FOLKSOM SØNDAG: Team BTC-city Ljubljana på vei ut. Ved vår uoffisielle telling var det flere tilskuere ved lagtempostarten i Ravnanger enn det var i målområdet på herrenes fellesstart i Doha i fjor.

A WRAP: Salte væsker og elektronikk er ukompatible størrelser, så forholdsregler tas. Her Orica-Scotts radioer, pakket i plast.

BULL: Jeg vil ha en oksetatovering! Over hele brystet!, sa kanskje Jasha Sütterlin en gang. Og så fikk han det. Movistar ble nummer seks.

 

KURVER: Rumpene til Bora-Hansgrohe ble nummer 10. I love this cooking revolution. Peter Sagan var småsyk hjemme, og kommer ikke til Bergen før fredag. Det er en oppladning ikke ulik den i Doha, og vi husker hvordan det gikk.

GRAFISK: Tom Dumoulin i starthuset. Legg merke til fartsstripene, akkurat som på en Ford GT40 fra Le Mans 1966. Det var en skrell det også, da Ferrari ikke vant.

OG AV GÅRDE. Team Sunweb tok en dobbel. Bling Matthews kunne ikke tro det, nesten. Ikke vi heller. Bak seg hadde de BMC, Sky, Quick Step Floors, Orica-Scott, Movistar og så burt etter. Trek-Segafredo klarte å slå Joker-Icopal, men marginen var mindre enn den fra Sunweb til Sky.

FESTPLASSEN: Team Sky har tapt og Sunweb er på vei til lederstolene, hvor Bling nesten skal rive ut øredobbene mens de venter på BMC, som kom 8 sekunder for sent, og Sunwebs dobbelseier var et faktum.