Dette er den nye trøya til Andreas Leknessund

Team Sunweb skifter navnesponsor, og heter nå Team DSM. Dette er trøya og syklene som Andreas Leknessund skal kjøre med i 2021.

Sist oppdatert 4. desember 2020 kl 18.15
team dsm andreas leknessund
NYTT LAG: Andreas Leknessund var i utgangspunktet klar for Team Sunweb. Laget bytter hovedsponsor og navn til Team DSM.

Sunweb fremsto som en lojal og solid navnesponsor for det tyske profflaget, men så kom pandemien.

Sunweb er et stort mellom-europeisk reiseselskap, og 2020 tatt i betraktning er det kanskje ikke helt unaturlig at de ikke har råd til å drifte et sykkellag lengre.

Med det var det klart for sponsor-og navnetbytte for det nye laget til det som er Norges største talent i øyeblikket, Andreas Leknessund.

Etter tre sesonger i Uno-X er han nå klar for større utfordringer, og de venter i profflaget som nå heter Team DSM. DSM har allerede vært en partner i Team Sunweb, der de har vært med på å utvikle flere ulike klesmaterialer, som blant annet Bioracer bruker i sitt sykkeltøy.

Team-DSM-Sykkel
NY SYKKEL: Andreas Leknessund går fra Dare Bikes til Scott. I Team DSM vil han trolig kunne velge mellom modellene Addict eller Foil.

Team Sunweb har syklet på både Giant og nå sist Cervélo, men neste år blir det ny sykkelsponsor for laget. Scott har sponset Orica-lagene fra Australia helt siden de ble et World Tour-lag, men den sveitsiske produsenten velger nå å bytte lag.

Team DSM vil nå i hovedsak kjøre på aerosykkelen Scott Foil.

Team Sunweb har til nå kjørt følgebiler fra både Mini og Skoda, men også dette vil de bytte i år. Nå er det Volvo som vil kjøre rundt med ekstra temposykkel til den norske mesteren.

Team-DSM-Bil
NY BIL: Team Sunweb bytter til Volvo følgebil denne sesongen.
Publisert 4. desember 2020 kl 18.15
Sist oppdatert 4. desember 2020 kl 18.15
annonse
Relaterte artikler
annonse

Landevei.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalist: Knut Andreas Lone | Journalist: Henrik Alpers |

Tips oss: Send mail her!

Salgssjef Fri Flyt AS: Alexander Hagen