Thor Hushovds nye barnevogn og Uno-X drakt til folket

Ønsker du en sykkelvogn med mer solid sykkel-kred enn dem fra Thule har Thor Hushovd laget en for deg. Ønsker du å vise støtte til Norges første profflag kan du kjøpe draktene deres. Gode dekk og massasje-apparat bør du også ha.

Sist oppdatert: 9. juli 2020 kl 12.00
Lesetid: 3 minutter

Æ har barn i den vogna der

Om ikke barna dine er store nok til å sykle selv ennå, fortvil ikke. Tidligere har ikke barnehengere skreket til omgivelsene at du er syklist, men med den nye sykkeltilhengeren fra Thor Hushovd er du godt på vei. Hengeren er et samarbeid mellom Hushovd selv og en norsk industrientreprenør, og har tatt flere år å utvikle. Hengeren har plass til to barn i bredden, men kan selvsagt kjøres med ett barn også. Den leveres med myggnett og solvindu, samt masse lagringsplass og hurtigkoblinger på hjul. Den er også enkel å pakke sammen for å få inn i bilen. Leveres med trillehjul foran, slik at den kan brukes som barnevogn. 

sykkeltilhenger-sykkelvogn-thor-hushovd
Thor Hushovd sykkeltilhenger

Thor Hushovd sykkeltilhenger

Massasje

Syklister med snill kjæreste kan fint få massasje ala proffene, men ulempene er mange. Det stilles fort krav om gjenytelser som kan forstyrre restitusjonen, men det kanskje verste av alt: massasjen er dårlig. Dette massasjeapparatet fra OBH Nordica har redaksjonen brukt i over ti år, og siden det har tjenestegjort også diverse reisefølge i over ti år er det en klar anbefaling. Av massasjeapparater du kan kjøpe i butikk er dette det eneste vi mener er virkelig bra. Hodet er tungt, og du kan bytte de to massasjekulene til hardere, mykere eller lindrende fasonger. Justering av vibrasjonshastighet er en selvfølge på dette ergonomisk utformede vidunderet, som nå også har fått infrarød varme om ønskelig. Om den ikke faller i smak kan du alltids bruke den som E.T. i et dukketeater.

OBH-Nordica-massasje
OBH Nordica massasjeapparat

OBH Nordica massasjeapparat

  • 799 kroner

  • Elkjøp

Synlig

La oss gå kort-kort-sesongen i møte med å gjøre ære på Norges første profflag! I nettbutikken til Uno-X finner du ikke bare trøye og bukse, men også hjelmene de bruker, samt annet tilbehør. Alt tøyet leveres av belgiske Bioracer, mens hjelmene leveres av norske Sweet. I den nye nettbutikken finner du alt en god tifosi kan trenge, for en ikke veldig billig penge. 

Uno-x-Trøye-bukse
Uno-X trøye og bukse

Uno-X trøye og bukse

Tubulardødaren

«Tubulardekk er eldre enn bakskifteren, og har overlevd både stål og aluminium». Disse ordene stammer fra markedsavdelingen til Specialized, så det er tydelig hva de mener om slangeløse dekk, det er fremtiden. Fordelen med det nye RapidAir er at de skal være mye lettere å få av og på felgen, samt at de tetter bedre enn tidligere dekk. Rullemotstanden skal være mindre enn på tilsvarende tubulardekk, og punkteringssikkerheten enda bedre. Vi kan gå god for at dekkene til Specialized er særdeles gode, samtidig som vi tillater oss å være imponert over hvor gode produkter de lager på markedsavdelingen.

Specialized-S-Works
Specialized S-Works

Specialized S-Works 

  • RapidAir slangeløse dekk

  • 265 gram i 26 mm  /  849 kroner

  • Specialized Europe

Publisert 9. juli 2020 kl 12.00
Sist oppdatert 9. juli 2020 kl 12.00
annonse
Relaterte artikler
annonse

Landevei.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalist: Knut Andreas Lone | Journalist: Henrik Alpers |

Tips oss: Send mail her!

Salgssjef Fri Flyt AS: Alexander Hagen