Thor Hushovd kommer med nytt produkt: Kid Racer Twin

Thor Hushovd lanserer sykkelvogn

«Thor Hushovd Kid Racer Twin» er produktet som skal få småbarnsforeldre til ose landeveisidentitet selv når de drar på små barn.

Sist oppdatert: 5. mai 2020 kl 11.16
Thor Hushovd Kid Racer
ALLSIDIG: Thor Hushovds første sykkelvogn har flere bruksområder.
Lesetid: 2 minutter

Thor Hushovd har plassert penger i flere ulike foretak under og etter karrieren, og deler av premiepengene fra en lang karriere er gått med til å lage sykkelvogner til barn.

PSST! Vi har testet sykkelvognen, les testen vår!

«Thor Hushovd Kid Racer Twin» er navnet på sykkelvognen, hvis hovedfunksjon er akkurat det samme som andre merker på markedet - å frakte barn på sykkel.

I tillegg til det åpenbare, nemlig at ivrige landeveissyklister helt klart heller vil ha denne enn en tilhenger fra et mer generisk merke, finner vi flere forskjeller i praktisk bruk.

Alle barnehengere vil på et eller annet tidspunkt måtte legges sammen, typisk for frakt i en bil eller lagring i en bod. Hushovd-vognen har valgt en annen tilnærming enn andre hengere.

thor hushovd sykkelvogn
SAMMENLEGGBAR: Et av hovedpoengene med akkurat denne tilhengeren, skal være at den er lettere å få inn i bagasjerommet på en bil.

I stedet for en sammenslåing eller nedlegging, vil denne vognen komprimeres sideveis. Fordelen skal være at den eksempelvis er enklere å få inn i bagasjerommet på en bil.

Vognen kan fortsatt trilles mens den er slått sammen, og er dermed fortsatt enkel å kjøre inn i en bod eller garasje.

Thor Hushovd Kid Racer Twin kan gjøres om til pulk. Man bytter da ut hjulene med et ski-/pulksett. Trekkselen festes høyt på kroppen, og på den måten skal man beholde bevegelsen i hoftene og kan gå med vanlig skiteknikk, selv om man trekker pulk. 

Thor Hushovd Kid Racer selges foreløpig kun hos utvalgte forhandlere.

Den kan kjøpes hos Anton Sport i Bogstadveien, CC Vest, Bekkestua og Sandvika, Tommeks Velo på Skøyen, Sykkelsport i Arendal, Kristiansands Sykkelsenter, Spinn i Sandnes, BOA Sykler i Bergen, Hank Sport i Trondheim. Vognen kan også bestilles på www.thorhushovd.no.

Prisen på vognen er 12.990 kroner.

Publisert 5. mai 2020 kl 11.16
Sist oppdatert 5. mai 2020 kl 11.16
annonse
Relaterte artikler
annonse

Landevei.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalist: Knut Andreas Lone | Journalist: Henrik Alpers |

Tips oss: Send mail her!

Salgssjef Fri Flyt AS: Alexander Hagen