Hushovd vinner igjen

Flate forhold gjorde det i dag mulig for Hushovd å kjøre inn nok en seier.

Sist oppdatert: 2. juli 2013 kl 17.06
ENDELIG: Thor Hushovd har nå begynte å levere det mange forventet i våres, seiere. Foto: Henrik Alpers.
ENDELIG: Thor Hushovd har nå begynte å levere det mange forventet i våres, seiere. Foto: Henrik Alpers.
Lesetid: 2 minutter

Hushovds sesong har så langt i år vært både opp og nedturer, men oppturene har inntil nylig vært for små til å bli tatt ut til Tour de France. Hushovd vant tidlig på sesongen en etappe i Tour de Haut Var, før hele klassiskersesongen ble et mareritt. I Tour of California kjørte han brukbart, men det holdt ikke til å bli tatt ut til Touren. Likevel greide han å vinne NM på hjemmebane i Grimstad, etter en enorm soloprestasjon.

Hushovd bekrefter at han er på vei i riktig retning, og i dag overbeviste han da han krysset mållinjen først under Østerrike rundt.

– Jeg føler meg i fantastisk bra form, hadde kjempebein og kunne bare kjøre på. Laget kjørte for meg i dag, fortalte Hushovd til TV2 etter målgang på den tredje etappen.

På de to foregående etappen hadde Hushovd tatt det roligere, ettersom de var mer kuperte. BMC hadde fullstendig kontroll på feltet og spurten under dagens etappe, og lagkamerat til Hushovd Danilo Oss ble nummer to.

Østerrike rundt er et mindre etapperitt med mange fjelletapper, som arrangeres i skyggen av Tour de France. Rittet består av åtte etapper på syv dager. Rittet er ofte preget av sterke ryttere som av ulike årsaker ikke kjører Tour de France. Rittet har blitt vunnet av Jacob Fuglsang, Fredrik Kessiakoff de siste to årene.

Publisert 2. juli 2013 kl 17.06
Sist oppdatert 2. juli 2013 kl 17.06
annonse
Relaterte artikler
annonse

Landevei.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalist: Knut Andreas Lone | Journalist: Henrik Alpers |

Tips oss: Send mail her!

Salgssjef Fri Flyt AS: Alexander Hagen