Kask MojitoVekt: 213 gramPris: 1399Energysport+ Genial løsning for å få den til å passe alle hoder, stilig, behagelig, lett, lav pris- Litt plastikkaktig, ingen steder å ha brillene, mange små hull gjør det vanskelig å klø, klistremerkene sitter dårligTeam Sky bruker flere modeller enn Mojito, men dette er modellen vi oftest ser på tv. Passform er subjektivt og avhengig av hodeform, så alle hjelmer passer ikke alle. Men Kask har markedets klart beste funksjon for å få en hjelm til å passe så mange som mulig. Om du ikke aner hva du skal ha av hjelmer eller hva slags hodeform du har, Kask Mojito er et nesten bankers valg. I nakken finner vi et tradisjonelt strammehjul, ikke noe nytt med det. Men selve mekanismen er festet til et hengslet ledd, slik at nærmest uansett hvordan kraniet ditt er formet, kan du få et godt festepunkt. Strammemekanismen starter omtrent ved tinningen, og hele dette partiet kan løftes langt opp og ned. Hakestroppen er lang og behagelig, og selv med langt og tynt hode og lang panne ála Bradley Wiggins eller John Kerry sitter dette som støpt. Putene på innsiden er myke og leder svette unna pannen, og hjelmen er i tillegg et stilig syn. Stropper og stramming kræsjer ikke med briller og luftingen er god. Og for 1399 kroner? Fabelaktig. 
Hjelmen haker likevel av en liten og en stor minus. Klistremerkene som utgjør dekoren sitter ikke veldig godt, og vi tok de etter hvert av. Og hvor gjør vi av brillene? Vi prøvde med flere briller og la godvilja til, men det er i beste fall vanskelig å feste brillene i hjelmen. Ikke et voldsomt problem, men irriterende nok. 
Vi oppsummerer uansett i kortversjon: Dette er en rimelig hjelm med markedets beste strammefunksjon. Den lufter godt og ser stilig ut. Og for 1399 kroner er det ingenting å lure på. I kampen mellom stil og funksjon er det delt førsteplass.