Canyon lanserte i helgen en helt ny ringeklokke, laget spesielt for racersykler.

Det har gått nærmest ubemerket hen, for den tyske nettleverandøren har hatt helt andre ting å stri med i det siste.

Annonse

Etter at Mathieu van der Poel på uforklarlig vis knakk styret på sin Canyon Aeroad gikk de ut og anbefalte eiere av sykkelen å vente med å bruke den frem til nye styrer er på lager - først til høsten. De har også hatt utfordringer med setpinnner på den samme sykkelen, så det har ikke bare vært lett å være Canyon.

Men enten du har et Aeroad-styre som ikke kan brukes eller du har en annen racer, Canyon lager mer enn bare sykler. Den nye ringeklokken de nå har kommet med er uansett et lite smykke vi kunne tenke oss å se nærmere på.

Canyons nye Ring Bar End Bell festes i enden av styret, der du normalt sett har en endeplugg som holder styretapen på plass. Der festes den med en ekspansjons-skrue, og kan med det festes på alle typer racersykler, gravelsykler, cyclocrossykler eller hva du måtte foretrekke.

Bjellen kan festes enten styret ditt er av aluminium eller karbon. Canyon lover at den lakkerte messing-domen skal bjelle i hele 85 desibel på maks. Når bjella er festet er det bare å lære seg å bruke lillefinger til å flikke spaken i bukken - vips er du litt sikrere i trafikken på vei til langtur. Prisen er 229 kroner, pluss frakt og fortollingsgebyr.

canyon-ringeklokke-eske
FLOTT PAKKE: Som alltid med Canyon er produktet lekkert pakket i lekker eske.