Susanne Andersen er klar for Uno-X Pro Cycling

Etter tre år forlater Susanne Andersen det tyske laget Team DSM, og har signert for Uno-X Pro Cycling.

Sist oppdatert 11. august 2021 kl 10.33
BLIR UNO-X-RYTTER: Susanne Andersen har signert for Uno-X Pro Cycling. Foto: Cor Vos
BLIR UNO-X-RYTTER: Susanne Andersen har signert for Uno-X Pro Cycling. Foto: Cor Vos

Uno-X Pro Cycling sitt damelag begynner virkelig å ta form, og onsdag formiddag annonserte laget sin kanskje største signering så langt.

Etter tre år i det tyske Women's WorldTour-laget Team DSM, har Susanne Andersen bestemt seg for å fortsette karrieren i det norske laget.

23-åringen blir den åttende rytteren som er klar for laget, som høyst sannsynlig blir en del av Women's WorldTour fra og med 2022.

Andersen har lenge vært regnet som et av de største norske sykkeltalentene, men har i 2021 strevet noe.

I oppkjøringen til sesongen bommet Team DSM med opplegget, noe som gjorde at Andersen og resten av laget strevet innledningsvis.

Utover sesongen har formet imidlertid kommet seg og foran NM i Kristiansand var Andersen storfavoritt til å vinne fellesstarten, men tross en allianse med Katrine Aalerud lykkes hun ikke mot resten av røkla.

Nylig viste hun gode takter i Tour de Belle Isle en Terre, hvor hun tok en tredje- og femteplass på etappene, og endte som nummer fem i sammendraget.

Laget tar form

Fra før er de norske rytterne Mie Bjørndal Ottestad, Anne Dorthe Ysland og Amalie Lutro klar for laget.

Tidligere denne uken annonserte laget at de har signert den britiske profilen Hannah Barnes (28). Danske Rebecca Koerner (20), tyske Hannah Ludwig (21) og finske Anniina Ahtosalo (17) er også klar for laget.

Sykkelsjef i Uno-X, Jens Haugland, har tidligere fortalt Landevei om vilkårene rytterne på damelaget vil få, blant annet at de får samme lønn som rytterne på herrelaget. Les mer om det her!

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Publisert 11. august 2021 kl 10.33
Sist oppdatert 11. august 2021 kl 10.33
annonse
Relaterte artikler
annonse

Landevei.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalist: Knut Andreas Lone | Journalist: Henrik Alpers |

Tips oss: Send mail her!

Salgssjef Fri Flyt AS: Alexander Hagen