Om du ikke synes det er tungvint nok som det er å være hipster, kan vi anbefale Campagnolos nyeste drikkeflaske. Flasken har korrekt størrelse på akkurat litt over en halvliter, er laget av aluminium og kommer med kork. Ja, kork som i at vannet ikke renner ut, og ja, kork som i sånn propp det er i vinflasker. Korken kan sprettes opp med tommelen, og siden den henger i en tråd like lekker som flasken forsvinner den ikke. Skal den på plass igjen kreves to hender. Hvilken herlig tid var det ikke, da slike var festet på styret og suffragetter fikk bank av politiet? Lekrere blir det uansett ikke. 

Bontrager, Treks underbruk, hevder nå å ha laget en hjelm som er betydelig tryggere ved en kræsj enn alle andre moderne hjelmer. Innsiden av skallet er kledd med noe de kaller «Wavecell». I utseende kan det minne om bikubestrukturen eksempelvis Smith har i sine hjelmer. Den store forskjellen er at Wavecell er mykt og gummiaktig. Ved en kræsj skal dette materialet gjøre at hjernen får en så myk avdemping som mulig, i tillegg til at rotasjonsenergien som kan gjøre at hjernen spinner videre inne i kraniet, blir redusert. Vi har ikke nok hoder i redaksjonen til å bekrefte påstanden, men vi tar mer enn gjerne i mot produkter som gjør sykkellivet tryggere. Wavecell gjør hjelmene 50 gram tyngre, men forvent at det blir lettere og lettere. 

Rapha har laget landeveis-og krossko tidligere, men de fikk aldri særlig dreisen produktene. Nå har de lansert to nye sko, en landeveismodell og en blandeveismodell. Førstnevne kommer med fullkarbonsåle, mens sistnevnte har trekvart lengde på karbonet, for at de skal bli bedre å gå med. Begge modellene har helstøpt overdel, lisser og borrelåsspenne for å stramme tåbokesen skikkelig. Begge skoenes karbonsåler er kledd med gummi, slik at det blir bedre å tasse rundt etter kaffe når du er av sykkelen. Begge modellene kommer i flere ulike farger, og selvsagt en egen RCC-modell. Prisen er faktisk bemerkelsesverdig lav til Rapha å være.