Truls Veslum med ny jobb i Asker-velodromen

Fra gjørme til parkett for Super-Veslum

Truls Veslum er en av landets sterkeste mastersykister i sykkelkross. Nå skal han sørge for at bredde og elite kan utfolde seg på den nye velodromen i Asker.

Sist oppdatert: 7. november 2023 kl 12.46
GRENBYTTE: Truls Veslum sees oftest i krossløypa. Fra nyttår skal han legge forholdene til rette i Asker-velodromen. Foto: Snorre Veggan
GRENBYTTE: Truls Veslum sees oftest i krossløypa. Fra nyttår skal han legge forholdene til rette i Asker-velodromen. Foto: Snorre Veggan
Lesetid: 2 minutter

– Jeg er heldig som får lov til å bli med på å utvikle banesyklingen gjennom denne jobben. Jeg er spent på oppgavene, og ser fram til å starte så fort det lar seg gjøre. Jeg gleder meg til å samarbeide med NCF og de mange flinke folkene i klubbene som alt er i gang med å gjøre klart for aktiviteten i velodromen, sier Truls Veslum.

Han er for mange kjent fra sykkelkross, der han helg etter helg har ligget i tet i masterklassene. Han er også regjerende Norgesmester i M50-54.

I tillegg til solid kjennskap til sykkelsporten har Veslum (49) bred erfaring fra næringslivet, ikke minst i sportsbransjen.

Nå tar han altså med seg kunnskapen fra lang tid i sykkelsporten inn i den nye velodromen i Asker, der han vil bære tittelen arenaleder.

I tillegg til Veslum, vil Bente Meisingseth Sjulstad gå inn som assisterende arenaleder.

– Jeg er veldig fornøyd med at vi har fått ansatt Truls og Bente i nøkkelroller. De har kompetanse og erfaring som utfyller hverandre. Som ledere i velodromen starter de bokstavelig talt på scratch, og det ligger et omnium av oppgaver foran dem, sier Dag Schartum-Hansen, styreleder i selskapet som drifter velodromen.

F.v: Truls Veslum, Dag Schartum Hansen, Bente Meisingseth Sjulstad. Foto: NCF.
F.v: Truls Veslum, Dag Schartum Hansen, Bente Meisingseth Sjulstad. Foto: NCF.
I GANG: Aasmund Groven Lindtveit gir kommende instruktører en mild start i Asker-velodromen. Foto: Henrik Alpers.
Les også

Bente Meisingseth Sjulstad har lang erfaring fra idrettssektoren, blant annet fra Skiforeningen med ansvar i store arrangementer som Ski-VM og verdenscup i nordiske grener. Hun har også en fortid som topputøver med VM-medalje for junior.

–  Jeg er spent og fornøyd. Jeg har møtt veldig mange hyggelig folk i prosessen. Nå ser jeg fram til å komme i gang, sier hun.

Både Truls og Bente vil tiltre så fort som mulig. Planleggingsarbeidet fram til velodromen skal være i full drift pågår. I november vil det blant annet være kurs for funksjonærer inkludert tidtakere og for instruktører på akkrediteringskurs.

– Mange har gjort en veldig god jobb slik at vi kommer i gang, og med to dyktige ansatte på plass vil arbeidet skyte enda bedre fart, slik at velodromen skal være klar for full drift etter nyttår, sier Dag Schartum- Hansen.

BEDRE TID: Hoveddeltageren i Styrkeprøven er med for å utfordre seg selv, skriver artikkelforfatteren. Foto: Styrkeprøven arkiv.
Les også
Publisert 7. november 2023 kl 12.46
Sist oppdatert 7. november 2023 kl 12.46
annonse
Relaterte artikler
annonse

Landevei.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalist: Knut Andreas Lone | Journalist: Henrik Alpers |

Tips oss: Send mail her!

Salgssjef Fri Flyt AS: Alexander Hagen