Akkurat som Topeak tok Bontragers pumpe og la på flere centimeter og funksjoner, har Blackburn gjort det samme videre fra Topeak. Blackburns Chamber-pumpe er gigantisk. Den har til og med et realt sykkelstyre som håndtak, komplett med vanlige gummiholker. Du kan tilpasse pumpa selv ved å bytte styret og holkene da disse er av vanlig standard i festene. Litt kult! Hva med et gammelt karbonstyre på pumpa?

I bruk er Blackburn-pumpa like raus. Kammeret er stort og pumpes effektivt opp med 37 pump på den funksjonelle pumpa. Den kan fint brukes på alle syklene du har i boden også uten å bruke kammeret. Ved vanlig pumping går ikke luften innom kammeret. 
Måleskiven sitter øverst på pumpa, er stor og med tydelige tall. Dog er det litt liten avstand mellom relevante terrengdekk-trykk for å skille nøyaktig. Den 158 cm lange slange har utslippsknapp ved hodet. Bryteren som åpner opp slik at luft fra kammeret raser inn i dekket er stor og solid. Hvis du bare ønsker å kjøpe en pumpe til verkstedet dette livet er Blackburn Chamber den som funker best og som virker mest solid - i tillegg til at Blackburn har livstidsgaranti på pumpene sine. Best i test!