Edvald Boasson Hagen fikk ikke mye hvile etter å ha åpnet The Service Course i Oslo på lørdag, i natt norsk tid var han i Tokyo for å presentere den nye trøya til NTT, altså tidligere Team Dimension Data. NTT har slitt med å levere resultater etter at de gikk fra å være et prokontinentallag til et World Tour-lag, og har derfor gjort flere viktige signeringer for neste sesong. 

LES OGSÅ: Her finner du alle våre utstyrstester

Annonse

Den mest profilerte rytteren som kommer inn på laglista er definitivt Victor Campenaerts. Han satte timesrekord på bane i april, men på landeveien har de største resultatene uteblitt. Både Rasmus Fossum Tiller og Edvald Boasson Hagen har kontrakt med blåtrøyene ut 2020.

Assos Equipe
ASSOS: NTT vil som Dimension Data være sponset av Assos.

NYE FARGER

Det som en gang var grønt er nå i hovedsak blått. De fire armene somhar vært en del av Q-logen til Qubekha er beholdt, nederst på rygglommene.

Laget vil fortsatt ha sveitsiske og luksuriøse Assos som trøyeleverandør. I sommerhalvåret har de stort sett kjørt på trøyemodellen Assos Equipe RS Aero SS, og buksen Equipe RS Bib Shorts.

Trøya vil trolig være identisk med den du og jeg kan kjøpe i butikken, mens buksene er en annen sak. Der vil rytterne kunne velge mellom et ukjent antall puter etter ønske, samt custom bukse-og selelengde. NTT-trøya er foreløpig ikke tilgjengelig i nettbutikken til Assos, men om du synes den forrige modellen var bedre har de fortsatt flere igjen på lager.

NTT er et japansk IT-selskap, og etter et oppkjøp ble det også klart at laget skulle bytte navn.

Dette er stallen til NTT i 2020:

Carlos Barberos, Samuele Battistella, Edvald Boasson Hagen, Victor Campenaerts, Stefan de Bod, Nicholas Dlamini, Benjamin Dyball, Enrico Gasparotto, Amanuel Gebreighzabier, Ryan Gibbonss, Michael Gogl AUT,  Reinardt Janse van Rensburg, Ben King, Roman Kreuziger, Gino Mäder, Louis Meintjes, Giacomo Nizzolo, Ben O'Connor, Matteo Sobrero, Andreas Stokbro, Dylan Sunderland, Jay Thomson, Rasmus Tiller, Michael Valgren, Max Walscheid, Danilo Wyss.