Foran 2021-sesongen forlot Kristoffer Halvorsen det amerikanske WorldTour-laget EF Education, for å få fart på karrieren igjen i Uno-X Pro Cycling.

Selv om seieren foreløpig har uteblitt denne sesongen, har han tatt en rekke topplasseringer og vist styrke mot skarp motstand.

Annonse

Det var imidlertid usikkert om 25-åringen kom til å fortsette i det norske profflaget, kunne han fortelle til Landevei i starten av juni.

Kristiansanderen hadde nemlig signert en form for forlengelse med EF Education, som gjorde at han kunne ende opp med å returnere til laget.

Både «Doffen» og Uno-X-sjef Jens Haugland var tydelig på at de ønsket å fortsette samarbeidet også de kommende årene, og tirsdag kunne de meddele beskjeden om at det blir en realitet.

Halvorsen har signert en forlengelse av avtalen, og skal sykle i lagets gule og røde trøyer til og med 2023-sesongen.

2022-troppen tar form

Forrige uke ble det klart at den tidligere Joker-sportsdirektøren Gino Van Oudenhove forlater WorldTour-laget Qhubeka-NextHash for å bli sportsdirektør i Uno-X.

Ut av laget forsvinner både Markus Hoelgaard, Jonas Iversby Hvideberg og Frederik Rodenberg Madsen, som alle får sjansen på WorldTour-nivå. Hoelgaard i Trek-Segafredo, de to sistnevnte i Team DSM.

Ut forsvinner også dansken Julius Johansen, men det er uklart hvor han sykler.

Fra utviklingslaget Uno-X Development Team har man signert både Anthon Charmig og Halland Johannessen-tvillingene Tobias og Anders, som syklet glitrende i Tour de l'Avenir nylig.

Mens tre ryttere forsvinner ut til WorldTouren, kommer det også tre inn fra WorldTouren: Lasse Norman Hansen (Qhubeka-NextHash), Jonas Gregaard (Astana – Premier-Tech) og Niklas Eg (Trek-Segafredo), alle tre fra Danmark.

I tillegg har man også signert Ådne Holter, som kommer fra Lillehammer CK.

Damelaget deres begynner også å ta form, og åtte ryttere er klare, deriblant Susanne Andersen. Les mer om det her!