Kristoffer Halvorsen fortsetter i Uno-X Pro Cycling

Fremtiden til Kristoffer Halvorsen er avklart: 25-åringen fra Kristiansand har forlenget avtalen sin med Uno-X Pro Cycling.

Sist oppdatert: 1. september 2021 kl 11.23
FORTSETTER I UNO-X: Kristoffer Halvorsen har forlenget avtalen med det norske profflaget. Foto: WordUp Projects
FORTSETTER I UNO-X: Kristoffer Halvorsen har forlenget avtalen med det norske profflaget. Foto: WordUp Projects
Lesetid: 2 minutter

Foran 2021-sesongen forlot Kristoffer Halvorsen det amerikanske WorldTour-laget EF Education, for å få fart på karrieren igjen i Uno-X Pro Cycling.

Selv om seieren foreløpig har uteblitt denne sesongen, har han tatt en rekke topplasseringer og vist styrke mot skarp motstand.

Det var imidlertid usikkert om 25-åringen kom til å fortsette i det norske profflaget, kunne han fortelle til Landevei i starten av juni.

Kristiansanderen hadde nemlig signert en form for forlengelse med EF Education, som gjorde at han kunne ende opp med å returnere til laget.

Både «Doffen» og Uno-X-sjef Jens Haugland var tydelig på at de ønsket å fortsette samarbeidet også de kommende årene, og tirsdag kunne de meddele beskjeden om at det blir en realitet.

Halvorsen har signert en forlengelse av avtalen, og skal sykle i lagets gule og røde trøyer til og med 2023-sesongen.

2022-troppen tar form

Forrige uke ble det klart at den tidligere Joker-sportsdirektøren Gino Van Oudenhove forlater WorldTour-laget Qhubeka-NextHash for å bli sportsdirektør i Uno-X.

Ut av laget forsvinner både Markus Hoelgaard, Jonas Iversby Hvideberg og Frederik Rodenberg Madsen, som alle får sjansen på WorldTour-nivå. Hoelgaard i Trek-Segafredo, de to sistnevnte i Team DSM.

Ut forsvinner også dansken Julius Johansen, men det er uklart hvor han sykler.

Fra utviklingslaget Uno-X Development Team har man signert både Anthon Charmig og Halland Johannessen-tvillingene Tobias og Anders, som syklet glitrende i Tour de l'Avenir nylig.

Mens tre ryttere forsvinner ut til WorldTouren, kommer det også tre inn fra WorldTouren: Lasse Norman Hansen (Qhubeka-NextHash), Jonas Gregaard (Astana – Premier-Tech) og Niklas Eg (Trek-Segafredo), alle tre fra Danmark.

I tillegg har man også signert Ådne Holter, som kommer fra Lillehammer CK.

Damelaget deres begynner også å ta form, og åtte ryttere er klare, deriblant Susanne Andersen. Les mer om det her!

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Publisert 1. september 2021 kl 11.23
Sist oppdatert 1. september 2021 kl 11.23
annonse
Relaterte artikler
annonse

Landevei.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalist: Knut Andreas Lone | Journalist: Henrik Alpers |

Tips oss: Send mail her!

Salgssjef Fri Flyt AS: Alexander Hagen