Brødrene er vokst opp i farens sykkelbutikk, og har syklet nok mil i all slags vær til å vite ett og annet om sykkelbukser.

Deres vintershorts er en elegant bukse med matt overflate og raust med roubaix-fór. Buksa er, selv om den matte overflaten kan gi inntrykk av noe annet, behandlet med Teflon for å være vann- og vindavvisende. Passformen på buksa opplever vi som testens beste. Beinlengden går godt ned på låret, men ikke for langt. Stoffet oppleves som stramt og godt isolerende, men aldri klamt eller tett. Seletøyet er en forlengelse av buksa og selene er flate og ekstra brede over skuldrene.

Velits-brødrene har skjønt at vaskelapper er noe herk som klør og gnisser mot huden, og Isadore-shortsen har informasjonen skrevet på selve seletøyet. Lårstrikken er av det tradisjonelle slaget med god silikonstripe på innsiden. Panelet nederst på låret gjør at buksen sitter tett på kroppen, og føyer seg godt enten du har tykkere eller smalere lår enn oss. En skikkelig stilig og god bukse som gir et solid kvalitetsinntrykk. Vær oppmerksom på at moms kommer i tillegg på prisen på Isadores nettsider. Prisen her er regnet med moms inkludert så sluttprisen er fortsatt blant de beste her. En flott og varm kvalitetsbukse til en god pris. Våger du å netthandle er dette vår testvinner.