Gore Wears toppbukse med Windstopper-membran har ikke tradisjonelle seler, men snarere en nettingvest med glidelås som overdel. Produsentens tanke er at nettingoverdelen skal erstatte undertrøya du ellers bruker. Vi ser ikke helt for oss noe bruksområde for denne typen klær, og på en kaldværsbukse blir dette bare ekstra klønete. Du ønsker uansett en trøye innenfor nettingvesten da du ikke kan ha undertrøye over nettingvesten - da vil den komme på utsiden av buksa og oftest stikke ut under trøya eller jakka du har utenpå her igjen. Du ønsker undertrøye inn mot huden. Vesten på Gore-buksa oppleves også for stor og løstsittende for smale syklister, noe som kan skape ubehagelige krøller og føre til at selve buksedelen sitter dårligere an mot kroppen.

Gorewear C7 Windstopper har det samme stive stoffet som søsterbuksa C5 og heller ikke C7 har en myk lårstrikk med gummi eller silikon for grep mot beinvarmerne. 

Gorewear har rett og slett bommet med denne buksa. Vi har få eksempler på bukser der integrert overdel i nettingstoff fungerer spesielt bra.