Det var under sterk tvil at vi i det hele tatt vurderte en så rimelig bukse, erfaringsmessig er det fint lite å skrive hjem om i denne prisklassen. Lille norske Vivelo sier på hjemmesiden sin at «premium betyr ikke dyrt», og dette er på sitt vis unntaket som bekrefter regelen.

Vivelo Sykkelbukse

449 kroner
vivelo.cc
Liten norsk nettbutikk

Så hva får vi ikke for en så lav pris? Puten i buksen er tynn, og kun laget i et støtdempende materiale. Det betyr at det blir klammere, mindre komfortabelt, og at fukttransporten ikke er full så god. Stoffet i selene er eksempelvis ikke det beste, og dette gjør dem stramme. Selve materialet i buksen er også litt tettere og ikke fullt så elastisk. Men dette funker, det gjør faktisk nytten i mye større grad enn vi forventet på forhånd.

Oppsummert? Vi har prøvd mange bukser i denne prisklassen for raskt å konkludere med at det ikke er noe for de aktive. Men har du stramt budsjett, er dette den eneste buksen vi går gode for av de vi har testet. Positiv overraskelse, men ikke vær redd for å bruke over dobbelt så mye på testvinneren fra Nalini.

OPPDATERING 08.10 2018: Etter lengre tids bruk, har puten nå synlige tegn til slitasje, og nettingstoffet er misfarget i vask. Beregn derfor ikke for lang levetid på produktet.