Gorewear C7 Windstopper

Pris: 2999 kroner

Vekt: 233 gram  

Størrelse testet: Medium

skala
5/10

Gore Wears toppbukse med Windstopper-membran har ikke tradisjonelle seler, men snarere en nettingvest med glidelås som overdel. Produsentens tanke er at nettingoverdelen skal erstatte undertrøya du ellers bruker. Vi ser ikke helt for oss noe bruksområde for denne typen klær, og på en kaldværsbukse blir dette bare ekstra klønete.

Du ønsker uansett en trøye innenfor nettingvesten da du ikke kan ha undertrøye over nettingvesten - da vil den komme på utsiden av buksa og oftest stikke ut under trøya eller jakka du har utenpå her igjen. Du ønsker undertrøye inn mot huden. Vesten på Gore-buksa oppleves også for stor og løstsittende for smale syklister, noe som kan skape ubehagelige krøller og føre til at selve buksedelen sitter dårligere an mot kroppen.

Test_Gorewear_C7_Windstopper_Bib_2

Gorewear C7 Windstopper har det samme stive stoffet som søsterbuksa C5 og heller ikke C7 har en myk lårstrikk med gummi eller silikon for grep mot beinvarmerne. 

Gorewear har rett og slett bommet med denne buksa. Vi har få eksempler på bukser der integrert overdel i nettingstoff fungerer spesielt bra.

Test_Gorewear_C7_Windstopper_Bib_3
VURDERING
Valuta
Totalinntrykk
PLUSS
Varm og vindtett. Passe lang på beina.
MINUS
Stiv i stoffet. Ingen silikonkant nederst. Overdel alt for vid. Ingen vil ha integrert vest.