«Dette er en veldig bra bukse, kan det stemme at den bare koster 1000 kroner?». Omtrent slik lød dialogen da denne buksen skulle oppsummeres. På mange måter er den lik testvinneren Gregario, det er en bukse vi simpelthen liker å ta på oss.

Gore Wear C5 Optiline Bib Shorts+

1000 kroner
gorewear.com
Rimelig bukse fra de dyktige produsentene i Tyskland

Stoffet føyer seg tett og fint rundt lårene, og buksen sitter dønn fast uten å være for stram. Silikonbåndene som er på innsiden av lårene er kanskje de beste av alle buksene, både de dyre og de rimelige, og øker kvalitetsfølelsen. Gore er i det nyskapende hjørnet i år, og denne modellen har fått
vindstoppermateriale i skrittet.

Det er godt på kjøligere dager, men tilfører ingenting når det er varmt, men er heller ikke til bry. Vi tror dog ikke dette er et langlivet konsept. C5-buksen har et lite minus, og det er skulderselene. De er veldig behagelige, men de er så tynne at de lett snurper seg opp.

Dette er først og fremst ved av-og påkledning, men irriterende nok til å miste en førsteplass. Men for 1000 kroner er dette et av testens beste kjøp. Kunne de ikke sagt 999 kroner da, så ville det vært enda bedre?