Bernal ute av sykehus etter skrekkvelten

Team Ineos' Egan Bernal er skrevet ut av intensivavdelingen og sykehuset i Bogota, etter den alvorlige treningsulykken forrige uke. – Jeg føler meg gjenfødt, sier han.

Sist oppdatert: 8. februar 2022 kl 08.58
Lesetid: 1 minutter

Egan Bernal ble innlagt på sykehuset i Bogota for 14 dager siden, etter at han kræsjet inn i en buss på en treningstur på temposykkel.

Lagets medisinske støtteapparat fulgte han til sykehuset, der det ble klart at han måtte opereres for skader i rygg, kne, leggen - i tillegg til en punktert lunge.

Nå er Ineos-rytteren skrevet ut av intensivavdelingen på sykehuset, og sier at han på mange måter føler seg gjenfødt. 25-åringen skal rett i etterkant av ulykken hatt svært store sjanser for å bli lam.

– Heldigvis så var jeg i de rette hender. Hadde det ikke vært for legene ville utfallet vært noe helt annet. Jeg kan bare si tusen takk for at jeg har fått en ny sjanse, sier Bernal ifølge nettstedet cyclingnews.com.

– For meg føles det ut som å bli gjenfødt, fortsetter han.

Bernal melder også at han har en lang opptrening før han igjen kan sykle.

– Dette er starten på en veldig lang prosess, sier han.

Publisert 8. februar 2022 kl 08.58
Sist oppdatert 8. februar 2022 kl 08.58
annonse
Relaterte artikler
annonse

Landevei.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalist: Knut Andreas Lone | Journalist: Henrik Alpers |

Tips oss: Send mail her!

Salgssjef Fri Flyt AS: Alexander Hagen