Fra 1. januar kunne Amund Grøndahl Jansen endelig ikle seg klærne og navnet til sin nye arbeidsgiver. Samtidig ble det også annonsert at laget får helt nytt navn, og nye drakter.

Det australske World Tour-laget har siden 2018 vært Mitchelton-Scott, men bytter nå navnesponsor.

Laget, som startet opp som Orica GreenEDGE i 2012, går denne sesongen under navnet Team BikeExchange. BikeExchange er en australsk markedsplass for kjøp og salg av sykler og sykkelutstyr, og har lenge vært med og støtte GreenEdge Cycling. Siden 2016 har firmaet vært delsponsor i laget.

- Med et utfordrende 2020 bak oss, er GreenEdge Cycling glad for å kunne annonsere vår nye identitet og merke for 2021-sesongen, Team BikeExchange. GreenEdge Cycling har nytt enorm suksess på sportens øverste nivå det siste tiåret. I 2021, med BikeExchange som vår nye navnesponsor, går vi inn i vår tiende sesong full av ambisjon og sultne på mer suksess, sier Darach McQuaid, styreleder i GreenEdge Cycling i en pressemelding.

9W7A0666
NYE FARGER: Simon Yates og Teniel Campbell viser frem Team BikeExchange sine drakter.

Etter å ha syklet på Scott i en årrekke bytter laget også sykkelsponsor til Bianchi, noe som kommer godt til syne på de nye draktene.

Den karakteristiske kombinasjonen av grønn og svart er borte. Nå er drakten hovedsakelig hvit, med sort fra halsen og utover, samt på sidene, mens avslutningen på ermene er i celeste. Shortsen er helt sort, og avslutter også med Bianchi-fargen.

9W7A0578
BIKEEXCHANGE: En stor BikeExchange-logo dominerer ryggen på trøyen. FOTO: Team BikeExchange

Både dame- og herrelaget til GreenEdge Cycling vil gå under navnet Team BikeExchange, og sykle med de samme draktene og det samme utstyret.

Klærne Grøndahl Jansen skal ikle seg i 2021 er produsert av det italienske merket Giordana.

9W7A0944
NYE KLÆR: Damelagets Teniel Campbell viser frem Team BikeExchanges nye klær ute på landeveien. FOTO: Team BikeExchange