Eventyret 2018 blir ikke bare en helg med mye sykling og nye opplevelser, det blir også en helg der du har mulighet til å prøve diverse nytt utstyr.

Husk bare at siste frist for påmelding til Eventyret 2018 er torsdag 31. mai.

Trek lanserte tidligere i år eventyrsykkelen «Checkpoint», en modell som er laget ene og alene basert på tilbakemeldinger fra forbrukerne om hva de mener er den beste eventyrsykkelen.

Modellen kan skilte med blant annet 45 mm dekklaring, festepunkter for bagasje, men like fullt geometri og sittestilling som skal være så lik som mulig en landeveissykkel.

Trek tar med både karbonmodellen SL5, samt den rimeligere aluminiumsvarianten ALR5.

For deg som ennå ikke har hevet deg på trenden med lett oppakning for de virkelige langturene, dette er en fin anledning til å sjekke ut flere produkter.  Blackburn har fått ny distributør og satser nå tungt i Norge. De tar med både sete-, styre- og rammevesker, som du vil få muligheten til å prøve underveis, eller til og fra leirplassen.

Blackburn tar også med det siste av diverse småutstyr syklister må ha, og vil ha utstilt både pumper og verktøy.

Giro er også med som hovedsponsor av arrangementet, og tar med forskjellige utgaver av sine mest kjente produkter. På plass vil du kunne kjøre med både aerohjelmen Vanquish, samt den mer kjente klassikeren Synthe.

I tillegg tar de også med Giro Empire VR90, og den nye modellen Republic Knit.

PS: Ikke glem at Supreme Roastworks stiller med kaffe.

Er det eventuelt noe konkret du ønsker å få teste til arrangementet, ta kontakt med Henrik Alpers på henrik(a)landevei.no.

Alle gode ting er tre, og og den andre helgen i juni vil vi tre dager til ende feire opplevelsen av sykling. «Eventyret 2018» er en hyllest til gode sykkelopplevelser, på veier i og utenfor skogene nordøst for Oslo.

PÅMELDING EVENTYRET 2018

Det eneste du vet når du melder deg på nå, er at alt av mat, drikke, kaffe, overnatting og ukjente opplevelser er tatt hånd om, og vi lover at det vil være av en kvalitet du aldri har opplevd på sykkelarrangementer tidligere.

Eventyret går på en blanding av asfalt og grusveier. Fredag og søndag er dager satt av til transportetapper med eventyrsk utfall, mens du på lørdagen vil sykle selve eventyret.

Eventyret er tre dager med god mat, overraskelser, overnatting i telt og episk sykling. Men hvor skal vi?

Akkurat som i eventyrene vet en aldri helt sikkert hvor en skal - turen er like mye en del av opplevelsen som målet. Vi skal sove to netter i telt på et forgjettet sted det stadig går gjetord om, på en høyde i en dyp skog, der du har like god utsikt over åsene i vest og i øst, som du har til den mektige stjernehimmelen.

Stedet for overnatting slippes rett før eventyret begynner, detaljene for hvor vi skal ved oppmøte før vi drar på eventyr.