Alle gode ting er tre, og og den andre helgen i juni vil vi tre dager til ende feire opplevelsen av sykling. «Eventyret 2018» er en hyllest til gode sykkelopplevelser, på veier i og utenfor skogene nordøst for Oslo.

PÅMELDING EVENTYRET 2018

Annonse

Det eneste du vet når du melder deg på nå, er at alt av mat, drikke, kaffe, overnatting og ukjente opplevelser er tatt hånd om, og vi lover at det vil være av en kvalitet du aldri har opplevd på sykkelarrangementer tidligere.

Eventyret går på en blanding av asfalt og grusveier. Fredag og søndag er dager satt av til transportetapper med eventyrsk utfall, mens du på lørdagen vil sykle selve eventyret.

DE BESTE VEIENE: Vi har gravet frem de flotteste grus-og asfaltstrekningene i området til Eventyret 2018. Foto: Magnus Roaldset Furset.

Eventyret er tre dager med god mat, overraskelser, overnatting i telt og episk sykling. Men hvor skal vi?

Akkurat som i eventyrene vet en aldri helt sikkert hvor en skal - turen er like mye en del av opplevelsen som målet. Vi skal sove to netter i telt på et forgjettet sted det stadig går gjetord om, på en høyde i en dyp skog, der du har like god utsikt over åsene i vest og i øst, som du har til den mektige stjernehimmelen.

Stedet for overnatting slippes rett før eventyret begynner, detaljene for hvor vi skal ved oppmøte før vi drar på eventyr.

EVENTYRCAMPEN: På Eventyr 2018 sover vi alle i telt. Dusjer og toalett finner du på stedet. Foto: Colin Meagher.

Slik foregår helgen

Veien til Eventyret starter hos fredag 8. juni utenfor Sørensen sykler, og koordinatene du laster ned vil fortelle deg hvor du skal. Dog, det finnes mange veier til Rom, og dere blir selv enige om hvilke veier dere velger - med få forutsetninger til stede.

All bagasje leveres Sørensen sykler før avreise, og blir så kjørt opp til stedet.

Ved teltleiren vil den tidligere Team Sky-kokken Henrik Orre servere middag. Han er vår kokk for hele helgen, og står selvsagt også for frokost lørdag og søndag, samt den store eventyrmiddagen på lørdag. All mat og drikke er inkludert fra fredag til avreise søndag, og vi serverer selvsagt også kaffe fra verdensmesterne på Supreme Roastworks.

Hoveddelen på lørdag arrangeres i klassisk «Grinduroformat». Vi sykler alle en fastsatt løype, der vi har lagt inn fire timede segmenter underveis. Tidtaging skjer via Strava, og den som har den beste sammenlagttiden vil stå igjen som den raskeste eventyreren anno 2018.

EVENTYRER: Henrik Orre serverer eventyrlig mat i skogen. Han er vår mesterkokk hele helgen. Foto: Patrik Engström.

Lørdagseventyret foregår på de fineste veiene i området nordøst for Nordmarka. Vi har lenket sammen lange og seige klatringer, bratte knekkere, episke utforkjøringer og lange flater. Lørdagen har en total distanse på ca 120 kilometer, men vær klar over en ting: Underveis kan du møte personer som gjør dagen både kortere og lengre, både til fots, til lands og til vanns.

Eventyret 2018 er en stor langtur i samlet ulveflokk eller etter eget tempo, det er tiden på segmentene som har noe å si – ikke tiden du bruker totalt. Bruk tiden mellom slagene på å fortelle eventyr.

PÅMELDING EVENTYRET 2018

På kvelden er det sosialt og mingling, og du kan i tillegg sjekke ut det nyeste av utstyr til eventyrsykling og bikepacking i vår expo.

Det eneste du vet når du melder deg på nå, er at alt av mat, drikke, kaffe, overnatting og ukjente opplevelser er tatt hånd om. Det du ikke vet er hvem du møter underveis, hva de har å fortelle, hvor du skal sykle og hvorfor du skal sykle akkurat der.

Du vil ikke en gang vite når arrangementet starter lørdag morgen. Det eneste du vet, er at når noen blåser i det gigantiske hornet Gjallardur, er det på tide å stå opp. Neste gang du hører lyden av Gjallardur, er det en time til start.

SOSIALT: Eventyret 2018 er en tredagers, sosial sykkeltur. Bli med på festen du også!

PRISER & PÅMELDING

Eventyret 2018 koster 2199 kroner for abonnenter på Landevei. Pris for ikke-abonnenter er 2569 kroner, og dette inkluderer da seks utgaver av Landevei.
Deltageravgiften dekker kost og losji fra fredag ettermiddag til ankomst Oslo på søndag. Alle måltider er dekket, og maten serveres av ingen ringere enn den anerkjente sykkelkokken Henrik Orre, kjent fra blant annet Team Sky, TV2 og Vélochefbøkene.

Swag fra våre sponsorer er selvfølgelig inkludert, det samme gjelder energi og matstasjoner underveis. Det eneste du trenger å tenke på selv er å pakke sovepose, liggeunderlag og telt.

Påmeldingen gjøres ved å trykke på denne lenken:

PÅMELDING EVENTYRET 2018

Nett-3

KORT PROGRAMOVERSIKT, EVENTYRET 2018

Fredag:
16.00: Avreise Oslo
18.30- 21.00: Rigging av telt
20.00 -22.00: Middag serveres av Henrik Orre
Lørdag:
Ukjent tidspunkt: Revelje til lyden av Gjallardur

Ukjent tidspunkt: Frokost og kaffe
Avreise Eventyret, til lyden av Gjallardur

Ca midt på dagen: Stor eventyrlunsj underveis

20.00: Henrik Orre serverer den store eventyrmiddagen
22.00: Bål, juging, mingling og stæsj

Søndag:

08.00- 10.00: Frokost og kaffe
08.00- 11.00: Pakking og levering av bagasje
11.00: Avreise fra vår episke, hemmelige lokasjon.
13.00: Lunsjstopp i Nordmarka.
Ca 15.00: Ankomst Oslo, snipp snapp snute.

gr

FAQ

- Hva slags sykkel trenger jeg til Eventyret?
- Vanlig landeveissykkel, grussykkel, terrengsykkel, tandem, enduro, fatbike eller sykkelkross fungerer like godt. Vi sykler på en blanding av asfalt og grus, så sørg hvert fall for at du har så brede dekk som sykkelen din har kapasitet for.

- Jeg er avhengig av kaffe. Må jeg ha med dette selv?
- Vi serverer selvsagt kaffe fra verdensmesterne i Supreme Roastworks, men du må gjerne ha med pulverkaffe om du vil.

- Er absolutt alle måltider dekket?
- Det vil vi påstå. Fra avreise på fredag serverer vi ettermiddagsmat og middag av Henrik Orre. Videre får du frokost på lørdag, mat på alle matstasjoner samt stor lunsj underveis. Det blir stor eventyrmiddag lørdag kveld, samt frokost søndag morgen før avreise. 

- Hvilke fasiliteter er på stedet?
- Stedet har alle fasiliteter du trenger

- Jeg kommer langveisfra, og tenkte å ankomme stedet med bil. Går det greit?
- Si fra, så sender vi deg veibeskrivelse. Du må dog komme deg fra parkeringsplassen til leirstedet for egen maskin.

- Jeg lurer på mye mer enn det som står her.
- Send en epost til henrik(a)landevei.no så får du svar!

Nett-2

LØYPENE
Løypen til lørdagens eventyr holdes hemmelig frem til start.

Løypene til transportetappene lastes ned før start på fredag. Turene går på en blanding av asfalt og grus, og du kan bruke alt fra vanlig racer til terrengsykkel. Vi anbefaler om mulig terrengsko, du vet aldri hva som skjer i skogene.

OVERNATTING & BAGASJE

Alt av bagasje du trenger til helgen leveres til Sørensen sykler fra torsdag 7. juni frem til avreise, og den blir så kjørt til stedet. Du vil ikke ha til gang til denne bagasjen under transportetappene. Alle deltagere overnatter i telt. Stedet har alle fasiliteter på plass, og du har tilgang til både badevann og dusjer.

For deg som ønsker å komme til stedet for egen maskin, vi sender deg detaljer på dette

PREMIERING ?

Ettersom dette ikke er et ritt i tradisjonelt format, vil hoveddelen av premieringen gå til helt andre enn de raskeste. Vi tar for oss best kledde syklist, årets hipster, flotteste syklist – men hvem som vinner prinsessa og halve kongeriket vet du ikke før lørdag kveld. Om lykken står deg bi, kan det godt hende raskeste syklist blir nevnt.

Rapha_Prestige_Gallery_24-e1432160016840-1200x0-c-default