/ Sykler

Siste frist for Eventyret 2018

Påmeldingsfristen går ut førstkommende torsdag, og her er siste nytt.

Sist oppdatert 29. mai 2018 kl 10.21
SNIPP SNAPP SNUTE: Ikke glem at påmeldingsfristen til Eventyret går ut på torsdag. Foto: Grinduro/Giro
SNIPP SNAPP SNUTE: Ikke glem at påmeldingsfristen til Eventyret går ut på torsdag. Foto: Grinduro/Giro

Det er under to uker til Eventyret 2018, og for deg som ennå ikke har meldt deg på: Husk at påmeldingsfristen går ut førstkommende torsdag.

Påmeldingen gjøres ved å trykke på denne lenken: PÅMELDING EVENTYRET 2018

Fortsatt usikker på hva Eventyret går ut på? Ta en titt på invitasjonen ved å klikke her - eventuelt kan du også sende spørsmål til henrik(a)landevei.no

Oppe i vår teltcamp, levert av North Face, begynner alt å bli klart, og vi har nå fått den nødvendige leveringen av både vørterøl og og annen type vørterbasert drikke for helgen. Verdensmesterne fra Supreme Roastworks har holdt av sin beste kaffe til oss, og teltene er på vei fra Tyskland. Meteorologene garanterer en skyfri helg ingen kommer til å glemme.

Og akkurat som i eventyrene, alle gode ting er tre. Vi i Giro, Landevei og Sørensen sykler gleder oss til å se deg neste helg, der vi tre dager til ende vil feire opplevelsen av sykling. «Eventyret 2018» er en hyllest til gode sykkelopplevelser, på veier i og utenfor skogene nordøst for Oslo.

Bli-med-paa-sommerens-store-eventyr_ordinary_1600
Bli-med-paa-sommerens-store-eventyr_ordinary_1600

SPØRSMÅL ANGÅENDE RUTEN

Vi har fått henvendelser angående rutene, både på fredag, lørdag og søndag. Vi kan si såpass at ruta som skal sykles på lørdag er mer eller mindre satt - mens fredagsruten ikke er klar før deltagerne få utdelt destinasjon ved ankomst. Så får de selv bli enige om rutevalg, og eventuelt ta ulike løyper med innlagte sjekkpunkter.

Akkurat som i eventyrene vet en aldri helt sikkert hvor en skal - turen er like mye en del av opplevelsen som målet. Se heller frem til to netter i telt på et forgjettet sted det stadig går gjetord om, på en høyde i en dyp skog, der du har like god utsikt over åsene i vest og i øst, som du har til den mektige stjernehimmelen.

Der sover du godt, særlig med tanke på at det er Henrik Orre som lager maten.

SPØRSMÅL EVENTYRET 2018

Uansett hva du måtte lure på, enten det gjelder teltplass, sykkeltype, allergier, nivå, opplegg eller lignende - send en epost til henrik(a)landevei.no

grinduro1
grinduro1

PRISER & PÅMELDING

Eventyret 2018 koster 2199 kroner for abonnenter på Landevei. Pris for ikke-abonnenter er 2569 kroner, og dette inkluderer da seks utgaver av Landevei.
Deltageravgiften dekker kost og losji fra fredag ettermiddag til ankomst Oslo på søndag. Alle måltider er dekket, og maten serveres av ingen ringere enn den anerkjente sykkelkokken Henrik Orre, kjent fra blant annet Team Sky, TV2 og Vélochefbøkene.

Swag fra våre sponsorer er selvfølgelig inkludert, det samme gjelder energi og matstasjoner underveis. Det eneste du trenger å tenke på selv er å pakke sovepose, liggeunderlag og telt.

Påmeldingen gjøres ved å trykke på denne lenken:

PÅMELDING EVENTYRET 2018

KORT PROGRAMOVERSIKT, EVENTYRET 2018

Fredag:

Ukjent tidspunkt: Frokost og kaffe. Når det blåses i hornet Gjallardur er det to timer til start.

Ca midt på dagen: Eventyrlunsj

20.00: Henrik Orre serverer  eventyrmiddagen

Søndag:

08.00- 10.00: Frokost og kaffe
08.00- 11.00: Pakking og levering av bagasje
11.00: Avreise fra vår episke, hemmelige lokasjon.
13.00: Lunsjstopp i Nordmarka.
Ca 15.00: Ankomst Oslo, snipp snapp snute.

12-44-11_lightboxorg
12-44-11_lightboxorg
Publisert 29. mai 2018 kl 10.21
Sist oppdatert 29. mai 2018 kl 10.21
annonse
Relaterte artikler
annonse

Landevei.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalist: Knut Andreas Lone | Journalist: Henrik Alpers |

Tips oss: Send mail her!

Salgssjef Fri Flyt AS: Alexander Hagen