Knog-lykta er enkel og lite prangende. Den festes på styret med en stram gummistrikk. Også her bør og kan du vinkle lykta til siden for å klare og stramme strikken rundt styret. Har du 35 mm styre vil du slite med at strikken er for stram. Lykta sitter solid fast på 31,8-styrer, også hvis du monterer den på den tynne delen av styret. I tillegg til å være en middels kraftig lykt kan du bruke Knog Pwr som en batteri-pinne for mobilen eller sykkelcomputeren din. På full lysstyrke skal Knog-lykta lyse i to fulle timer, noe de fleste andre her også matcher i tilsvarende lumen-tall. 450 lumen oppleves som litt for lite til omveier langs mørke grusveier. Ønsker du å gjøre det bør du vurdere en annen lykt.

USB-kontakten bakpå lykta kan redde deg ut av en knipe hvis du går tom på mobilen eller Garminen, men om det er en veldig nyttig funksjon kommer an på om du prioriterer minutter med lys, eller har større behov for mobilbatteri.

Knog-lykta kan kobles opp til laptopen slik at du kan tilpasse lysstyrke og innstillinger ditt behov. Ønsker du kun full styrke og blink kan du stille inn det. Ønsker du bare full og halv styrke tilsvarende Lezyne-lyktas Race Mode kan du programmere lykta til å gi deg det. De fleste vil nok finne en innstilling å holde seg til den, så koblingen mot datamaskinen føles litt som en gimmick. Vi fikk ikke til å koble lykta til Ibook-maskinen vi disponerer.