Sirius MK7 er av Exposure definert som en lykt til landeveissykling og pendling. Det er selve festet som legger en del begrensninger på bruksområdet for lykta. Exposure-lykta festes i en klype litt tilsvarende Gemini-lykta, men klypa festes til styret med en kraftig gummireim. Dessverre er selve klypa som holder lykta litt veik, og ikke gummiert på innsiden. Lykta sitter derfor litt løst. Dette gir seg mest utslag ved at den blir dyttet fremover i festet når du prøver å trykke inn knappen for å bytte lysstyrke, eller rett og slett skru på lykta.

Byggekvaliteten på lykta er forbilledlig god. Lyset er kraftig, litt gult og klart, og med en passe dose sidelys for god synlighet. Bakenden av lykta skjuler to dioder som gjør at hele bakenden lyser i enten grønn, oransje eller rødt. Disse fargene beskriver både innstillingen til lykta i noen sekunder etter at du har byttet modus, og gjenstående batteri. Smart!

Lykta har tre styrker med fast lys i tillegg til kraftig blinking for sykling i dagslys. Blinkefunksjonen når du ved å holde knappen inne, slik at du ikke går innom den funksjonen når du trykker deg gjennom lysnivåene. Det er derfor fort og lett å gå fra lav lysstyrke til full styrke, uansett om du er i nivå to eller tre.