Sidepaneler i front gjør at Blackburn-lykta også lyser ut til siden for god synlighet i trafikken. Lykta festes på styret med en kraftig strikk som strekkes over en skarp krok og låses under ytterligere en krok. Det føles i overkant og du må dra ganske hardt for å få godt feste. Vi klarte også å revne gummistroppen under testingen, noe som er for dårlig. Lykta kan også festes på standard GoPro-fester hvis du har slikt.

Som på Lezyne og Bontrager regulerer du lysstyrke via en gummiert knapp oppå lykta, Denne fungerer også som av/på-knapp og batteriindikator. Grønn, oransje og rød farge gir deg en pekepinn om hvor lenge du har igjen. Knappen er liten og hard å trykke på. Med hansker må vi ofte bruke både ett og to forsøk på å veksle mellom lysstyrker. Dessverre har heller ikke Blackburn-lykta noen mulighet for å omgå det å scrolle gjennom alle lysvariasjonene for å komme fra nivå to tilbake til nivå en. Sykler du langs mørke grusveier i sparemodus i motbakkene og ønsker maks lys utfor må du nesten stoppe i det du runder bakketoppen for ikke å sykle i grøfta i stummende mørke kun opplyst av heftig blinking.

Blackburn-lykta lades også via USB og lades fullt på 4 timer. Men selve ladekontakten er såpass trang at ikke alle micro-usb-kabler kommer til. Pass på å ha en som passer hvis du belager deg på å lade på kontoret.