PLUSS: Mange farge- og størrelseskombinasjoner, mulighet for innsats med styrke 

MINUS: Begrenset utsyn opp og til siden 

De som har levd lenge nok husker at Jan Ullrich brukte Adidas mot slutten av karrieren. I dag prydes Movistars ansikter, deriblant Quintana og evigunge Valverde, av Adidas-briller.

Evil Eye Halfrim Pro koster fra 1.799 kroner og veier 29 gram. Rammene fås i tre størrelser, 25 forskjellige fargekombinasjoner og seks forskjellige farger på linsene.

Det går også an å få egen brilleinnsats til å feste på innsiden på neseklypene, perfekt for de som trenger sportsbriller med styrke. For deg som riper opp brillene lett kan det være mer fornuftig å ha brilleinnsats med styrke enn å ha glass med styrke.

Det første som slår oss er at brillene har mange gjennomtenkte detaljer, slik som at vinkelen på brillestengene kan justeres i tre trinn, neseklypen kan justeres fra smal til vid, og svettebåndet øverst kan fjernes. De finnes i mange størrelser og kan tilpasses mer enn noen andre briller i utvalget vårt.

Brillene sitter stødig på hodet og i hjelmen. Dessverre hindrer innfatningen utsynet svært mye når vi er i bukken, og sikten til siden er heller ikke spesielt god. Brillene mangler følelsen av å være noe for landeveissyklister, noe samtlige andre briller i testen gir.

Adidas tilbyr en sportsbrille med mange detaljer, uten at den utmerker seg spesielt av den årsak. Den passer best for deg som trenger briller med styrke eller sliter med å finne noe som passer nesegrev og ansiktsform, og ønsker valgmuligheter deretter.